Izašla iz kome… I prije nego Me zazovu, Ja ću im se odazvati (Iz 65: 24)

Imamo opet jedno zanimljivo svjedočanstvo na temu Izaije 65:24 a ovako čita:

Pozdrav draga Stela. Ovde su X i Y iz ZM. Izvini što ovako pišem, hteli smo da vas zamolimo za pomoć, treba nam jaka podrška u molitvi od vas za jednu našu prijateljicu M. koja je u bolnici. Molimo već par dana, ali molimo vas ako možete vi i ekipica da se zamolite za nju, hitno je baš, baš. Hvala od srca veliko. Grlimo vas i želimo sav blagoslov od Isusa.

U bolnici je zbog moždanog udara i nije u potpunosti u svesnom stanju. Mi se svi molimo, evo već par dana, ali bas nam treba podrška. Veliko hvala što ste se javili, pozdrav u Isusu od nas dvoje, za vas.

 ***

Dragi naši, nakon što smo vam danas poslali poruku za molitvu, naša prijateljica M. je nakon par dana, izašla iz stanja kome. Jela je malo i reaguje na jače zvukove, ali ne priča još uvek. Javili su nam da je ovo veliki napredak, obzirom na prognoze lekara. 

Hvala Isusu i hvala vama od sveg srca! Molimo vas da je se setite još u vašim molitvama, jer su očigledno delotvorne. HVALA Isusu na svemu! Grlimo vas i pozdravljamo.

Dakle, bili Stella i ja i Ivana u posjeti kod Krune i Nade i Marine u Bobovici i super se podružili oko Isusa i u jednom momentu ja kažem kako ćemo ići jer imam nekoliko molitava koje još trebam izmoliti te večeri, od kojih je jedna bila ova iznad gdje smo dobili zamolbu …

I sad ja dođem doma i namjestim se najprije da ću se spojiti sa Žrtvom na Križu i onda se pomoliti, i kažem Stelli da mi pročita ponovo mail da vidim za što se trebam moliti, kad tamo evo ‘još dok smo mi govorili o tome već Isus djelovao’, he, he, he …

Pomolio se ja naravno dodatno, ali veseli čovjeka znati za Izaiju 65:24!

(Visited 63 times, 1 visits today)
Scroll to Top