“Skidanje dioptrije” – kratkovidnost

Ana Š. se prijavila za molitvu prema našem dogovoru od neki dan kad smo bili na sastanku, to je nova cura koja je među nama, a ušla baš srčano i oduševljeno, a problem joj je bio s dioptrijom kako ćete vidjeti i sami ispod, i to ne mali!

Ja molio u naboju i naletu, i ‘ne bi vjerovali’, nakon možda minutu što se vratila na sjedalicu, a ja zahvaljivao na glas i slavio Isusa, evo nje, pukla u još veće suze i pala na koljena i izvijestila da su joj se oči očistile i to je onda dodatno bacilo vatru u Dvoranu i sve skupa okrunilo jučerašnje stvarno predivno predavanje:

“Evo da posvjedočim u čast našeg DIVNOG, PREDIVNOG, MILOSRDNOG Oca nebeskoga. Jer Ga treba slaviti svaki dan, cijeli dan!

Bila sam kratkovidna, što bi značilo da sam donekle dobro vidjela na blizu, ali na daljinu nisam imala mogućnost vidjeti kako spada i mutilo bi mi se pred očima. Od kada sam došla na svjetlo Čiste Istine ta mutnina bi mi se jako očitovala jer bi morala trljati oči kako bi te vidjela kako spada što me i frustriralo i smetalo. Svaki dan bi sjedila na svojoj terasi doma gledajući drveće i ostatak prirode, razmišljajući kako puno detalja propuštam ne noseći naočale, a kada bi ih stavila to bih si i potvrdila. Svaki dan na terasi sam gledala u jedno drvo pokušavajući vidjeti na njemu pojedinačni list, a ne samo skup zelenila. Pokušavala sam i sama u ime Isusa Krista si zaliječiti oči, ali ta pomisao “ŠTA AKO?” bi me svaki puta spriječila. Tako da zbog moje nedovoljne vjere nisam imala rezultata i iskreno imam dojam da mi se vid nakon toga još više mutio.

Kada si položio ruke na moje oči odbacila sam svaki “što ako” u vjeri da će zacjeljenje biti uspješno. Autoritetom našeg ljubljenog Isusa Krista si zapovjedio očima da zacijele i nekoliko minuta nakon toga mi se vratila oštrina vida i tu sam u pokajanju zbog svoje malo vjernosti i zahvalnosti pala na koljena u zahvali. Čim sam došla doma sjela sam na istu terasu na kojoj sam se frustrirala jer ne vidim oblik lista kao ni bilo koji drugi detalj i uživala u ljepoti stvorenoj od strane našega Oca.

NAPOKON VIDIM ono što sam već jako dugo htjela.

HVALA TI ISUSE!

TEBI U SLAVU

I HVALA TI LORENS! 🥰️”

*** 

Nakon što je bila kod doktora kaže ovako:

‘Evo bila na sistematskom pregledu vida i prošla bez dioptrije! Ameeeeen Hvala Ti Isuse!

E sad ću svjedočiti nevjernicima pošto oni uvijek traže DOKAZ! Ameeeeen!!’

Inače pored toga što je ona imala takvu dioptriju da je vidjela stablo ali nije lišće, kad bi sa time dolazila na Seminar onda bi joj se još više zamućivalo kad bi mene gledala, pa je očito da je bio prisutan i neki duh a ne samo ‘fizička’ mana očiju! 🙂

***

Nakon nekoliko dana smo snimili i svjedočanstvo o njezinom dolasku na Svjetlo Čiste Istine i obraćenja, pa prvi dodir sa Silom kad ju je pogodilo dok sam molio nad tkaninom za njezinu sestru i onda njezino gledanje molitava i imitiranje prvo na sebi, gdje je primila iscjeljenje i onda na prijateljici koja je također primila iscjeljenje a sad evo i njoj ruke počele gorjeti! 🙂

·
(Visited 77 times, 1 visits today)