Nalaz upućivao na tumor jetre – Danica svjedoči o reakcijama doktorice nakon molitve

Danica je na Bogo-služje u subotu došla nakon doktorice i izvijestila o jako lošim nalazima za jetru gdje je doktorica rekla ‘da je ne želi plašiti ali da je jako zabrinuta i da je situacija ozbiljna’ …

Ja sam onda Danici rekao da ću joj pročitati nalaz jetre od doktora Isusa, pa sam joj pročitao Izaiju 53:4, 5 i onda sam zvao Ekipicu da je lijepo okruže i daju Ljubav, a ja sam položio ruke i molio za obnavljanje jetre, i na kraju proglasio da će to biti svjedočanstvo za doktoricu koja je u stvari vjernica i već je vidjela kako Isus više puta dotiče Danicu!

Odmah te večeri je oduševljena Danica svjedočila:

“Dragi Lorice, učitelju i vođo!

Moram napisati ovo svjedočanstvo inače ću puknuti. Nalaze još nisam dobila, ali mi je to nebitno, jer Isus zna, Ti znaš, ja znam i svi koji su u subotu bili s nama za vrijeme molitve, da je Isus uzeo moju bolest na sebe (bilo koju), ovaj puta moju jetru i da sam Njegovim ranama zasigurno iscijeljena.

Nalaz će to potvrditi i naš premili Isus će se proslaviti.

Želim se zahvaliti Tebi preko čije ruke je Isus spustio silu i na silnim riječima molitve kroz koje se probijala zapovijed  Ljubav. Želim se zahvaliti svima koji su tada usmjerili svoju ljubav i pomazanje prema meni. To je pravo zajedništvo u koje Ti naš vođo upireš i hvala Ti na tome, a bit ćemo još bolji. 

Sve vas ljubim u našem premilom Kristu Isusu.

Isus.

Danica.”

Eto, morate priznati da ovo pokazuje pravu vjeru kod naše Danice, koja na žalost još mnogima nedostaje, a evo ovako je izvijestila nakon novog pregleda kod doktorice:

“Dragi Lorice, moj učitelju, vođo i molitelju. Apostole Isusa Krista!

Došla sam od doktorice i odmah ti pišem svjedočanstvo. Situacija s nalazom jetre je kao što sam i bila napisala. Naš premili Isus vodi 1:0 što se tiče jetre, a sva iscjeljenja koja sam primila 12:0. Premili moj Isuse neka je Tebi sva slava, hvala i čast sad i za vijeke vjekova. Amen.

Dragi Lorice i Ekipice, da vam je bilo vidjeti moju doktoricu. Bila je u čudu iako zna da me Isus oslobodio piti kortikosteroide. Zvala je sestru i pokazala joj stari i novi nalaz i ona je govorila: “To je čudo, to je čudo!”, a ja sam rekla da je On svemoguć i da je bila molitva u subotu. Hvala ti premili moj Isuse, hvala Ti Lorice i hvala svima koji su bili podrška.

Sve vas ljubim u našem premilom Isusu. Isus je najbolji gospodar, pastir i iscjelitelj. Amen!

Danica.”

Nalaz prije molitve

Nalaz nakon molitve

Poslušajte Daničino audio svjedočanstvo:

(Visited 239 times, 1 visits today)
Scroll to Top