Stezanje u plućima… I prije nego Me zazovu, Ja ću im se odazvati (Iz 65: 24)

Imam opet jedno zanimljivo svjedočanstvo na temu Izaije 65:24, a bilo je to ovako, negdje sredinom dana sam dobio mail od Tanjuške iz Skopja:

Dragi Lorens, Isus

Htjela bih te zamoliti za molitvu. Potrebna mi je pomoć… Ovih dana se užasno gušim, steže me u plućima,  nakon molitve mi je lakše, ali svaki put je sve jače i ne mogu se izboriti do kraja… Postaje nepodnošljivo.

Hvala ti unaprijed od srca

Hvala Isusu

Tanja

E sad, ja preko dana imao Seminar, pa onda nakon toga telefone i već obaveze, pa onda molitva i onda opet dogovoreno nešto već za molitvu za jednu curu koja ima kontakt s duhovima i onda Zoom za Dalmatinsku Ekipicu i na kraju odem vidjeti mailove i vidim ovu poruku sa zamolbom ali nakon toga vidim i ovaj nastavak:

Dragi Lorens,

Moram ti opet napisati. Ja ne znam da li si se pomolio, ali meni je puno, puno, puno bolje. Hvala Isusu, obnovio mi je i tijelo i dušu. Dok sam se molila u sebi kad mi je bilo najgore, u tami moje duše vidjela sam kako izlazi svjetlo poput izlaska sunca. Znala sam da je toj Isus,  znala sam da je otišlo sve sto me tlačilo. Dišem odlično i radujem se do neba  Zato hvala i slava našem Gospodaru .

A danas sam bila bezgranično blagoslovljena i kroz tvoj današnji email, kad mi se duša vratila na mjestu, pročitala sam ga (divna svjedočanstva),  poslušala sam mp3 snimku i pronašla sam naravno sebe u to sto si govorio, potpuno se poklopio s moje stanje od ovih dana.

Jedva čekam sutrašnji zoom, i ne mogu prestati zahvaljivati Isusu i tebi za svaki blagoslov, za svu Ljubav, za sva nastojanja, za SVE. Samo želim da mu puno više služim i da nikad ne budem ,,nevjerni i pokvareni naraštaj,,.

Šaljem puno ljubavi u ime Isusovo, Ime nad svih imena, jedini izvor ŽIVOTA

Tanja

(Visited 38 times, 1 visits today)
Scroll to Top