Rak kostiju – nalazi čisti nakon molitve na daljinu (snimka)

Evo dugujem ti Lorice dragi

…odgovor na tvoju Molitvu i tvoj snimak “Molitva za Danila “.

Jedini motiv mog dolaska u Resnik bio je spasenje Danilove duše. Znala sam  “tu– tu” unutra da treba da mu govorim Evanđelje, puno puta je odbijao, bio protivnik, vređao ćerku i mene u sekti smo itd.

Drugi razlog… Resnik je daleko, kako ću to, ja živim na Novom Beogradu. Priznajem … bila sam u otporu, pokajala se i zavapila: “Isuse moj, Ti si čudesno iscelio moj kuk, mogu hodati. Evo me, šalji me, gde god Ti kažeš. Isuse ako Ti nećeš ići ispred mene, nigde ni ja ne krećem.

Sve je onda išlo lako.

Znaš već Lorice…”Tatko moj Nebesen”, Seminar u Skoplju, to je uvek moja omiljena tema. Osvojilo je to i Danila, da mu je Otac Svemogući i Sveprisutni Bog, koji može sve, ama baš sve. Od tada  uvek je kao dete počinjao Molitvu, Oče moj Nebeski, tebe Volim najviše na Svetu!

Isus ga je čudesno Spasao i Isceljivao od većine bolova trenutno, ponekad se bol i vraćao zato sam te pitala šta ne valja. Molili smo posebno i često zajedno i jednako je Danilo bio gladan i žedan svoga Boga! Tražio još i još.

Vreme je prolazilo i Danilu su konstatovali rak kostiju. 

Tako u razgovoru sa tobom i pitanju, stigla je i tvoja “Molitva za Danila”. On je i dalje u bolnici, operisan, puko čir na želudcu tako da mu nisam mogla proslediti tvoju molitvu dok je bio u Intenzivnoj nezi. No, čitala sam je kao da je on isto čuje stajala u veri i molitvi uz vas dvojcu.

Kako je još uvek u bolnici urađeni su razni testovi, pretrage, analize i konstatovali lekari da Danilo nema rak, nema ni čestice raka. 

Slava Isusu, ovo je Pobeda!

Biće on još dobar Svedok za Isusa! 

 Još uvek nema niti posete, niti otpušta iz bolnica, sve su bolnice u Beogradu prepune i skoro sve pretvorene u ovu gnusnu laž i Covid sistem. 

Molim jednako da Danilu vera ne oslabi, molim te Lorice moli i ti za to. Kažu da su i u toj bolnici  gde je on,  svi zaraženi jer vlada korona.

Ja im kažem:  “VLADA ISUS!” Zato što Isus je i dalje Kralj!!!!

Pozz. I Ljubac svima, vama

***

Molitvu za Danila imate ispod, a evo kako sam bio dobio ‘narudžbu’ od Darinke naše nakon Zoom Bogo-služja za grupu ‘Od Vardara pa do Triglava’:

Ajmo sad zajedno u Molitvu u Isusovo moćno Ime i proboj, pa da razvijemo zastavu na kojoj pše Victory !

Molitva i snimak za Danila S. čoveka koji boluje od prostate, nosi kateter, no pre dva dana je operisan jer mu puko čir na želudcu. U bolnici mu rade sada razne pretrage, kažu voda u jednom plućnom krilu i rak kostiju.

Dok je bio kod kuće molili smo zajedno,svaki dan slušali Seminare, tvoj glas dobro poznaje, uvek je govorio Volim te Isuse i gladan sam tebe Isuse.

Eto, biće on još dobar svedok za Isusa !

Isus je Kralj !

·
(Visited 132 times, 1 visits today)
Scroll to Top