Temperatura pala neposredno nakon zapovjedne molitve (korona)

Nakon Bogo-služja grupe ‘Ruke koje gore’ smo molili grupno za A. kako smo imali dojavu da je pozitivan na koronu i da ima temperaturu, nakon čega je A. posvjedočio:

“Isus u tebi Lorice dragi, 

Pišem ti svjedočanstvo o Isusovoj pobjedi nad korona virusom koji je bio u mom tijelu, nakon zapovjedne molitve u Ime Isusovo.

Prije dva dana me u noći uhvatila jaka drhtavica i ujutro sam imao povišenu temperaturu. Doktorica me poslala na testiranje, te sam sutra dan otišao i nalaz je bio pozitivan. I prvi i drugi dan mi je temperatura bila stalno oko 38°C, a tijekom prve noći mi je narasla na 39°C, a imao sam i velike glavobolje. Tijekom drugog dana sam dobio volju da budem iscijeljen ali mi je falilo vjere. Poslao sam ti poruku za molitvu, a ti si me nazvao nakon propovijedi na grupi “Ruke koje gore”. Zapovjedna molitva koju ste molili u Ime Isusovo je bila silna, znao sam sasvim izvjesno nakon toga da je korona virus umrla u meni, da je više nema u meni i da sam Njegovim ranama bio iscijeljen, hvala dragom Isusu na tome. Brzo nakon molitve mi se temperatura spustila na 37.3°C, ali nastavio sam govoriti Istinu, Riječ Božju, da korona virusa nema u meni i da sam stoga ja zdrav. Tijekom noći sam se dobro preznojio i probudio sam normalnom temperaturom 36.8°C i takva je ostala, hvala Isusu, cijeli dan. Ja i dalje zahvaljujem Isusu na iscjeljenju i ispovijedam da u mom tijelu ne smiju ostati nikakve posljedice ovog korona virusa u meni. Tijekom današnjeg dana sam u grlu osjećao bolove i grebanje, ali ne priznajem te simptome i posljedice virusa u Ime Isusovo jer sam savršeno Iscijeljen.

Hvala svima vama koji ste molili, a najviše Isusu koji je čudesan, Njemu sva slava i čast zauvijek.

P.S. Sretan sam što vas imam 

Isus”

(Visited 98 times, 1 visits today)
Scroll to Top