Poučno svjedočanstvo o suprotstavljanju đavlu i njegovim simptomima

Imamo jedno poučno svjedočanstvo, ovaj puta od naše Danice, ona je naime jučer ostala doma radi toga što je počela imati bolove u tijelu i mišićima i zglobovima, bez temperature i kašljanja i glavobolje, ali ipak simptome, i tako junački se mi pomolili na grupi i evo kako Danica izvještava:

 

Dragi Lorice, moj učitelju i vođo!

Želim da se naš premili Isus proslavi, jer je još jednom nadmoćno pobijedio sotonu i neka mu je sva slava, hvala i čast u sve vijeke vjekova.

Nakon Tvoje silne molitve sva bol i slabost je nestala, ali nakon pola sata sve se vratilo. Znala sam da Isus nikad ne oduzme iscjeljenje koje je dao.

Prošlo mi je glavom: “Protivnik na djelu, njegovi lažni simptomi. Bili su toliko identični boli i slabosti prije molitve.

Krenula sam u borbu za zdravlje koje sam primila.

Slamala sam mu moć, tjerala njegove lažne simptome, govorila mu da me Isus iscijelio da nema nikakvo pravo da mi to uzme, da je Isus moj Gospodar, da si uzme svoje lažne simptome i da si sveže za rep i da trči po kvartu… Svašta sam mu izgovorila… da sam Isusovim ranama iscijeljena… da bi se nakon dva sata borbe vratilo iscjeljenje. Hvala Lorice na moćnoj molitvi i hvala Isusu što je uslišio. Sve vas ljubim u našem premilom Isusu!

 

E sad, ovo se čini jako važno pa da vas podsjetim na onaj dio iz Jakovljeve 4:7, naime, u konačnici ćete se vi prije ili poslije MORATI suprotstaviti odlučno Đavlu, prije ili poslije ćete morati razumjeti da IMATE autoritet i da vam je on dan s razlogom… tako da ja vidim ovo što je naša Danica izvijestila kao iznimno poučno…

(Visited 50 times, 1 visits today)
Scroll to Top