Iscjeljenje od visokog tlaka

Dragi Lorens,

Želim posvjedočiti o iscjeljenju od visokog tlaka, kojega sam primila odmah nakon tvoje molitve i polaganja ruku…

Hvala Ti Isuse jer Ti jesi moj najbolji doktor i jer je zdravlje dostupno svima nama odmah sada… Zadnjih 10-ak dana sam počela osjećati veliki pritisak u ušima, zaglušenost, bol u potiljku i kada sam izmjerila tlak, vidjela sam da je tlak povišen, pogotovo ovaj što ga zovu srčani, on je stalno bio 90, 100, 110… Pokušavala sam s molitvom, sa svim znanjem koje imam  to riješiti, ali nije bilo uspjeha. To mi je samo pokazalo gdje sam, i da nisam ja baš tako dobra, kao što sam mislila, jer lako je dok nema nikakvih napada, a sada kad sam trebala to potjerati ne ide. Ali hvala Ti Isuse na Tvome Apostolu, na pomazanju i što uvijek kada on moli za mene Ti se proslaviš, objaviš mi se u srcu i jako mi vjera naraste.

Nakon što si ti Lorens završio molitvu, i rekao Amen, meni je momentalno nestao pritisak, bol u ušima, ja kao da sam se probudila odjednom, do jedan simptom je nestao. Hvala ti Isuse. Još dok si molio, pozvao si se na Ivanovo Evanđelje 14: 13, 14, a to je dio u pismu na koji se ja pozivam, i kako meni nije prolazila molitva, protivnik mi je govorio kako to ne djeluje. Ja znam da djeluje, sada mi je po Njegovoj milosti pokazano. Ja sada moram raditi na autoritetu, jer Njegova Riječ jest Istina, drugo je sve na nama. Ja sam zahvalna jer me je On sproveo kroz ovu kušnju, pokazao mi istinitost Svoje Riječi, i snagu Svoje Sile koja oslobađa.

Hvala tebi Lorens na svemu, strpljenju i ljubavi, na nauku. Hvala dragome Isusu na ovoj milosti kroz koju mi je pokazano da On živi u nama i motri na svoju Riječ da je ispuni.

 

Snježa

 

(Lorens: “Čini se važno reći kako je tijekom molitve bio osjetan protok Sile, a prije svega je to jer smo Snježa i ja povezani i ona ima potpuno povjerenje u mene i već je puno toga do sada primila, pa smo nas dva tu odlično namješteni! :)”)

(Visited 29 times, 1 visits today)