Iscjeljenje kralježnice po molitvi za vrat malog Lazara

ISUS…

Lorens želio bih posvjedočiti o iscjeljenju koje sam primio po snimljenoj molitvi za maloga Lazara … dugo vremena sam muku mučio s boli u leđima i trtici. Ta bol bi se gotovo svaki put očitovala kad bih se trebao prignuti, sjesti ili ustati sa stolice… Bol je bila dosta jaka i dosta me je i u zadnje vrijeme smetala kod obavljanja bilo koje vrste posla. 

Molio sam se za to, stajao u vjeri al bol bi se vraćala, trajalo je to gotovo 6 mjeseci, do jedno jutro, točno prije tjedan dana sam pročitao u mailu o malom Lazaru i vidio zvučnu molitvu … Kad je molitva krenila osjetio sam kako me nešto vuče na unutra, u sebe, čuo sam tebe kako spominješ Lazarovu kralježnicu i predao sam svoju, vidio sam svoju kralježnicu i trticu kako je obavijena nekim plavim svjetlom, osjetio sam fizički kako mi se donji dio kičme isteže i namješta. Osjetio sam neku slobodu, neku prozračnost oko kralježnice i u kralježnici… Nestala je sva bol, a i težina koju sam osjećao sve vrijeme do sad. Bio sam potpuno ushićen, a pomalo i začuđen, nisam zna što me snašlo. 

Primio sam i prije razna  iscjeljenja, al ovo mi je iscjeljenje bilo dosta jako, a i posebno, radi te slobode, lakoće i te neke prozračnosti, osjećao sam kao da mi kralježnica lebdi a i u jednom trenutku sam osjetio kao da lebdim i ja s njom… Ja sam potpuno iscijeljen, neman nikakve bolove u kralježnici, iako nekad se malo i preforsiram, ali boli nema i ne vraća se …

HVALA TI ISUSE MOJ MILI, HVALA I TEBI LORI NA SVOM TRUDU, USTRAJNOSTI, LJUBAVI I STRPLJENJU KOJE IMAŠ S NAMA …

VOLE TE PUNO TVOJI VELIKI I MALI TIĆI

Petar J.

Snimku molitve po kojoj je Petar primio iscjeljenje možete poslušati u svjedočanstvu:

(Visited 229 times, 1 visits today)
Scroll to Top