Sašo – Molitva za vodu oko srca i pluća

Nedavno mi se javila žena iz Gorskog kotara koja me inače zna i prati na facebook – u… gdje je  pročitala da Isus Krist iscjeljuje preko mene…Napisala mi je poruku vezano za njezinu kćer I. koja je bila u bolnici… Poruka je bila sljedeća:

“Sašo oprosti što ponovo pišem, ali upravo me zvao zet i kaže da je I. bila na CT i nalazi su joj u redu sa srcem i plućima, sve je čisto nego su otkrili da ima vodu oko srca i pluća a ne znaju zašto. Sada mora napraviti još neke pretrage pa će se vidjeti o čemu se radi. Sve je to bilo iznenada kao iz vedra neba. Ne znam ni sama, jako mi je teško. Oprosti što te opterećujem mojom boli, ali vjerujem Ti potpuno.lp.”

Poslao sam joj molitvu, preko glasovne poruke uz sljedeću napomenu:

“Ne opterećujete me nikako… Samo vjerujte da ju je Isus dotakao i bude ona dobro… i zahvalite Isusu na Njegovoj žrtvi na Križu i na Njegovom milosrđu… On je na Križu pobijedio đavla…. i svaku bolest… jer bolest je od đavla…”

Nakon molitve mi je još poslala poruku:

“Hoću budi bez brige, zato sam Ti i iznijela svoju bol jer Ti razumiješ na drugi način od ostalih, i vjerujem Ti, neka se tvojom pomoći proslavi naš Otac nebeski, Amen!”

A nakon nekoliko dana primio sam sljedeću poruku:

“I. je treći dan nakon naših molitava izašla iz bolnice,doktor se čudio kako joj je tako dobro u tako kratkom roku. Sada je doma i radi od doma. Osjeća se super. Pisat ću Ti kakvo je stanje. Pomoli se koji puta kad je se sjetiš. Puno mi znači Tvoja molitva, jer vjerujem, jer bez molitve smo vrlo siromašni i jadni. Vjerujem da me Isus ljubi. 

Puno Ti hvala na razumijevanju, i lijepi pozdrav Tebi i Tvojoj Lidiji, blagoslovljeni mi ostanite.lp.”

Baš me ovo razveselilo i dalo mi još veći poticaj da budem još revniji i ustrajniji u molitvama, Ljubavi, usađivanju Riječi i vjeri… 

(Visited 62 times, 1 visits today)
Scroll to Top