Darko svjedoči o Isusovom djelovanju u njegovoj okolini

Evo, moj dragi učitelju u Kristu Isusu.

Prvo da ti zahvalim od srca u Isusu Kristu za sve što ti činiš za nas kao Zajednicu/Zajednice, a i za svakoga pojedinačno. Punoooo, puno ti hvala na svemu i hvala ti na svakom Seminaru koji stvarno gađa u sredinu. Hvala na Svjetlu Čiste Istine, jer ovdje sam tek upoznao Oca u Kristu Isusu, Koji nas ljubi bezgranično.

 1. Evo, da se vratim na kolegu, za kojeg sam bio molio, polažući ruke na njega kada su mu leđa bila blokirana i imao velike boli kako je bio izrazio, a što je Isus riješio poslije molitve. Isusu hvala, slava i čast i to za sve vijeke vjekova.
  Kolega mi je odmah taj ponedjeljak poslije molitve došao (molitva bila u petak) i pokazao mi je na mobilnome da je zvučnu Bibliju i Bibliju za čitanje kupio za na mobilni, jer kaže mi da mobilni uvijek ima uza se, a ja sam mu prije dvije godine možda poklonio Bibliju :-). Otprilike dva tjedna kasnije, ono kao da je sad u ovom momentu bila molitva, mi kad smo pričali on je bio sav oduševljen. Kaže on meni: Ja sam znao da ti vjeruješ u Isusa, ali da se takve stvari dešavaju ja nisam vjerovao. Ja mu rekao da je to Isus što to čini i da ON potvrđuje Svoju Riječ …

 2. Prije dva tjedna mi je žena rekla da ima neku gulu (izraslinu) na kuku i bila je osjetljiva kao pola loptice za stolni tenis. Rekla mi je da je boli kad hoda i da misli da je opet tromb, jer poslije trećeg našeg djeteta ona je bila dobila neke probleme u krvi i tada je imala dva ili tri tromba u nozi, koji hvala Isusu nisu napravili štete.Tada nismo bili na ovoj razini vjere, ali smo vjerovali u Isusa i iscjeljenje, ali je to bilo dalekooooo od danas. Morala je trošiti medicinu za razrjeđivanje krvi jedno godinu i pol, ali samo u trudnoći. Ja sam tada rekao da je rješenje u Kristu, ali kao što sam rekao tada to nismo bili razumjeli kao što to znamo danas i bili smo na naaajnižoj razini. Hvala Isusu i naravno tebi koji si nas podučio u svemu.
  Sad ja rekao idemo se mi pomoliti. Stavio sam ruku na taj tromb (izraslinu), svezao đavla i zapovjedio da napusti njeno tijelo, proklinjao tu izraslinu i zapovjedio joj da umre, raspadne se, usahne i nestane. Zahvaljivao Isusu na iscjeljenju i slavio Njegovo Ime.
  I nakon molitve ja ju nisam pitao za simptome bolova, već sam joj rekao, kako sam od tebe kopirao, sad idi zahvali Isusu što te jest iscijelio, slavi Njegovo Ime i čini što nisi mogla činiti. 😉
  Rekla je dok sam molio da ju je dva puta kao nešto presjeklo tu gdje je izraslina bila. Nakon 5 minuta mi je rekla da nema boli i može opet normalno hodati bez boli. Nakon dva dana, ja i već zaboravio da je što bilo, a ona kaže meni da sutradan (dan prije) izrasline više nije bilo … HVALA ISUSUUUUU … <3 <3 <3

 3. Nekoliko dana kasnije ja dođem navečer u dnevni boravak, a žena mi onako u pola ležećem položaju na trosjedu s dekom i kaže da ima pritisak u glavi. Ja mislim pa što je sad opet? (Norvel H. je to dobro rekao, da je đavao lud) … Ja prišao do nje i rekao idemo se moliti, stavio ruke na glavu, svezao đavla, zle duhove glavobolje, slomio njihovu moć u Ime Isusovo i zapovjedio da odu u Ime Isusa Krista i suprotstavio im se, da se ne smiju više vratiti u Ime ISUSOVO.
  Slomio svako njihovo djelo što su učinili u glavi i zazvao Božanski Duh/Život u njenu glavu i da se sve podredi Božanskom redu … Za vrijeme molitve je moja žena htjela ruku da skloni s glave, a ja nastavio držati i moliti. Kaže da je mislila da će joj mozak iznutra izgoriti. Hvala Dragom Isusu. Nakon molitve sjeo kraj nje, zagrlio je i kad sam stavio ruku na njezino tijelo, osjetio sam koliko je moja ruka/e vruća/e … ISUS je KRALJ!

 4. Prije dva dana mali X (3 godine) igrao se s ostalima u dnevnom boravku, kad evo on plače, a ja gore na katu i čujem kako velika naša cura Y zove: Tata, tata. Ja brže bolje dole da vidim što je, kad evo ona njega nosi, a krv lije iz nosa i to dobro lije. Ja njega u ruke i u kupatilo da isperem krv, a ono sve više curi. Ja stisnuo nos maramicom i zapovjedio u Ime Isusa Krista da se rana u nosu zacijeli i da krv odmah stane u Ime Isusa Krista. Kako sam to izgovorio, možda sam još držao maramicu 10 sekundi na nosu i rekao Rafaelu da je Isus njegov nos iscijelio i da više nema krvi iz nosa. I hvala Isusu, kako sam skinuo maramicu krv više nije curila, rekao sam: Sad obrišemo nos, stvar je riješena.
  Hvala, Hvala, Hvala Isusu za sve što ON čini i što će još činiti u i kroz nas … Hvala ti Lorense na svemu ovome, ovo je tvoj trud i tvoje ulaganje u nas.

 5. U subotu se našli s obitelji koja je bila u protestantskoj zajednici, gdje smo i mi prije bili. Tada sam govorio o Čistoj Istini i Objavama, ali nisu ni htjeli čuti, niti su bili zainteresirani. Sad nakon, pa ima više od dvije godine, što nismo imali kontakta, oni prije nekog vremena pitali da se nađemo. Tako se mi našli vani, bio lijep dan i moram ti reći da su ovaj puta bili vrlo zainteresirani slušati i vide i oni promjene od prije pa sve do sada, hvala Isusu, ali najbolje tek dolazi. Ja sam taj dan, prije nego što smo se našli, imao u sebi kao neku sliku, da ću se danas moliti za njega i, šta bi, baš tako! On uzeo od moga Z longboard, ne znam kako se kaže na hrvatskom, ona daska s kotačima što se na njoj voziš. Kaže da kad je bio mali je to obožavao voziti i vidim ja kad je on krenuo da on to zna, jer vidiš kako upravlja s tim. Ja nastavim s njegovom ženom pričati, a na njega više nisam obraćao pažnju, jer je on otišao malo voziti, kad nakon nekih možda 5 minuta evo njega, pao i ogrebao lakat i bolilo ga rame. Što da ti kažem … Kaže on: Pa možemo se odmah moliti. Ali je to rekao iz zezanja, a ja sam rekao: Pa možemo! … Ali nije reagirao. Sad smo mi tu još bili nešto vremena pričali i kad smo se razilazili kući ja ga pitam: Je li te još boli rame?, a on reče: Da, boli.
  Što ćemo, idemo u akciju 😉 … Pitao sam ga: Hoćeš da se pomolim?, a on je pristao. Ništa, ruku na rame, zahvaljivao Isusu na prisustvu, svezao i zapovjedio zloduhu boli da ode i da se ne vraća više i sazvao Božanski red nad ramenom, mišićima, tetivama i zahvaljivao Isusu na uslišenoj molitvi i na iscjeljenju po Izaiji 53,5 i 1. Petrova 2,24 i rekao sam mu da on JEST iscijeljen u Ime Isusa Krista i nisam ga pitao za simptome i ništa, jer ja znam da je Isus njega iscijelio. Kad evo danas vidim prođe s biciklom kraj mene s posla 🙂

Da ja ne dužim, ima tu i još zgoda, hvala Našem Ocu u Isusu Kristu. Ono što smo već trebali odavno raditi, da nastupamo i djelujemo u autoritetu Isusa Krista, sad činim u svome okruženju, a biti će toga još više. I onda i van našeg okruženja … Pa, evo, možda se i oni aktiviraju za polaganje ruku i molitvu za potrebite bližnje, jer je rekla žena njegova da joj mater, koja je imala rak, a živi u drugom djelu Njemačke, došla do čovjeka koji je rekao, što piše u Izaiji i 1. Petrovoj, da je Isus već sve naše bolesti i boli uzeo na Sebe, Njegovim ranama mi jesmo bili iscijeljeni. I tako se taj čovjek za njenu mamu pomolio i žena je potpuno iscijeljena u Ime Isusovo, bez da je bila u bolnici na zračenju ili išta primala osim KRISTA ISUSA <3 <3 <3

Eto, toliko za sada od mene.

Isus neka vas preblagoslovi, što i hoće, tebe, tvoju obitelj i Zajednice Čiste Istine 🙂 <3

Grli i ljubi sve od nas …

(Visited 16 times, 1 visits today)
Scroll to Top