Darkova molitva protiv bolova u želucu kod sina

Jučer navečer nakon Zoom-a s novom dalmatinskom Ekipicom, naš sin X imao je velike bolove u želucu, već neko vrijeme kaže.

Svi su sjedili u dnevnom boravku i ja sam rekao X da dođe k meni, a ostalima sam rekao da budu tihi i da me poprate u molitvi. Oni sad već vide mnogo čudesa koje Isus radi kroz molitve u našoj obitelji i tako to mogu primjenjivati u svom životu. Hvala Isusu i tebi na svemu.

Položio sam jednu ruku na trbuh, a drugu na leđa, krenuo sam hvaliti Isusa i zahvaljivati za Milost i za Žrtvu na Križu. Zapovjedio sam zloduhu boli da ga napusti i zabranio mu da se vrati i ponovno očituje, sazvao Božanski red nad želucem, probavnim traktom i trbuhom, da se sve vrati u red Božji kako je bila Njegova volja od početka i da se sve umiri u Ime Isusovo.

Dok sam molio, osjetio sam, sad već drugi puta, da mi ruke gore 🙂  Hvala Isusu, koja Milost …

Nakon molitve X je odmah otrčao na wc i ispovraćao sve što je ručao, i muke i bolovi su ga odmah napustili rekao mi je.

Ja ga pitam, a tko je tebe iscijelio? A on mi uzvrati na pitanje: ISUS!!! 🙂  Pa hvala Tebi Isuse da naša djeca znaju da si Ti Doktor i Iscjelitelj …

Nije li to super???

Ja ti se zahvaljujem od srca za sve što smo primili i sve što primamo preko tebe.

Hvala ti od srca, a ni ne mogu se toliko zahvaljivati ni Isusu ni tebi, koliko je nama dano putem tvoga truda, tvoje LJUBAVI i tvoga poticanja i ne odustajanja od nas svih. Hvala ti … Primi ovu zahvalu iz dubine moga srca.

Neka ti Isus, stostruko uzvrati, tebi i tvojoj obitelji, što i hoće.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Scroll to Top