Kronični gastritis, kila i kamenci u bubregu

Isus dragi Lorens

Potaknuta sam da svjedočim što je sve Isus napravio u mom životu. Nakon svjedočanstva o koroni, koju sam preboljela, hvala dragom Isusu, evo još dva svjedočanstva.

  1. Najmanje 25 god. sam imala problema sa želucem. Prije 7 god. dijagnoza je bila kronični gastritis i kila (hernija) koja je stvarala bolove, nadutost i omaglicu. Lijekove koje sam pila zbog lagane upale pluća još više su pogoršavali postojeće stanje želuca. Naše Snježa i Matea su mi dolazile u kućnu posjetu i molile se, još sam stavljala pomazanu tkaninu koju si mi poslao na bolno mjesto.

    Nakon mjesec dana odlučila sam napraviti gastroskopiju, samo da proslavim Isusa Krista. Nalaz je pokazao da nemam kile, nema bakterije, želudac u savršenom Božanskom redu.

    HVALA TI I SLAVA ISUSE ŠTO SAM TVOJIM RANAMA JA ISCIJELJENA

  2. Prije godinu dana sam imala jake bolove u bubrezima, zbog kamenca, sitnih kamenčića i pijeska. Napad je trajao oko 4-5 sati. Nisam htjela ići u doktora, već sam zapovjedila u Isusovo ime da se osuše, umru, odu i više se nikad ne vrate. Kad je bol prošla, rekla sam i proglasila pobjedu “otišli su “. Ja jesam iscijeljena što je ultrazvuk potvrdio.

Slavim te i hvalim zauvijek moj vjerni ljubljeni Isuse !

Slava Isusu na tebi Lorens što si me doveo do ovog znanja i ove milosti.

Volim te i šaljem ti veeliki zagrljaj.

 

Jadranka

(Visited 37 times, 1 visits today)
Scroll to Top