Zajedništvom vjere prisvajamo dobro Božanskog iscjeljenja

Dragi Lorens… Isus

Želim podijeliti svjedočanstvo da se Isus proslavi. Da potvrdim koliko su Njegova obećanja istina neopoziva, koliko je vjeran svojim obećanjima  i da nije kao ljudi da bi rekao… pa porekao, obećao a ne ispunio.

(Lorens: Ovo se događa dok sam bio sad u Splitu, ona me zvala jedan dan i ispričala mi sljedeće…)

Kao što znaš nedugo sam imala napad kroz simptome drhtavice, povraćanja i jako visoke temperature. Doktor mi je predložio uputnicu za bolničku obradu, zato što su mi laboratorijski nalazi bili jako loši (Povišeni leukociti,eritrociti u urinu,tragovi krvi u urinu).

(Lorens: Ana J. je odmah te noći bila došla kod nje, dakle noć prije nego smo se čuli … a ja sam molio drugi dan preko telefona … nije još bila stabilna ni ‘sigurna’…)

Nakon što ste se ti i Ana J. pomolili ja sam bila super. Hvala Isusu

No nakon što sam odbila ići u bolnicu, a rekla sam doktoru da sam dobro on je zatražio ponovno da napravim laboratorijske pretrage. Ana J.me u pon. vozila na vađenje krvi i usput se molila a i ja sam otvorila srce Isusu… vjerovala da je svako Njegovo obećanje Da i nisam sumnjala u to da će sve biti dobro. Jučer sam se čula s doktorom koji kaže da su svi nalazi super… ničeg više nema… i samo da potvrdim da je Isus moj doktor, vjeran svojim obećanjima…

Isus je kralj nad kraljevima i moj gospodar. Hvala Isusu predivnom!

Grlim te

Tatjana

(Visited 25 times, 1 visits today)