Alma – Oslobođenje iz pritvora, oslobođenja od depresije i trauma, nuspojave od cjepiva, obraćenja i ostale Isusove intervencije

Lorice mili, eto, da se Isus proslavi.

Ja bih Ga posvjedočila, jer događaju se ubrzano stvari i ako propustimo milost svjedočenja za Njega, nismo ispunili zadatak.

Pa, evo:

Kako svako jutro u 5 molim zajedno s jednom grupom u jezicima, često imamo i zahtjeve za molitvu pojedinačno, za članove te  male skupine.

Eto prošlotjednih ispunjenih molitava:

 1. Molitva za C. B., kršćanina koji je bio u indijskom zatvoru, brata jedne iz te molitvene grupe, nepravedno optuženog. Molili smo za njega oko 2 mjeseca. Jedno jutro, kada je bio moj red za molitvu nad svima, objavila sam slobodu C. B. u Isusovo Ime i vidjela njega kako izlazi iz zatvora, te rekla da on izlazi s Božjom slavom na svom licu. Tog dana, nakon par sati je bio pušten!!! I to je bilo živo veselje; vele oni da je to veće čudo nego mi možemo zamisliti!
  Slučaj je bio pretežak. Nisam znala o čemu se konkretno radi (u ovom slučaju bolje), ali je Isus sve razotkrio čudesno.
 1. N., bila je teško depresivna, majka engleskog reprezentativca. Imala je žestoke paranoične epizode. U tom neredu, situacija je bila ta da joj je sin optužen, izbačen iz tima (ona je tvrdila da mu je namješten slučaj) i još uz to je cijela neka zavrzlama koja cijelom timu oduzima pravo nastupa na svjetskom prvenstvu. Ona je agresivna, ljuta na sve, pa i samog Oca
  Zove me za pomoć. Molim, ali i koristim priliku da joj dam Čistu Istinu i ona odmah uhvati princip spoznaje, pokajanja i podlaganja. Mijenja stav i podlaže se, te sluša upute i vrši ih. Isti dan, zove me da je napisala pisma isprike svima koje je mrzila iz tog sportskog odbora.
  Isto popodne su odbačene sve optužbe protiv sina, te mu policija  vraća sve stvari. A uvečer me zove da je riješena situacija i oko reprezentacije i da idu na prvenstvo!
  Ona je svaki dan radosnija, ustala je iz kreveta, našla posao, i jučer navečer mi je javila da je svog H. prijatelja dovela do Isusa.
 1. Molitva za moju kolegicu, spremačicu, glavobolja, kičmobolja…
  Molim kratko s polaganjem ruku. Ona osjeti odmah pomazanje i čudi se senzaciji. Ali, bol ne nestaje do kraja. Molim još jednom,  sad ponavljam Radosnu vijest,  njoj prolaze simptomi.
  Hvala Ti Isuse!
 1. Jedno jutro, Miki i ja smo molili za stvari u tom danu: tehnički za auto, majstor koji nikako da se javi…
  Sve se isti dan savršeno posložilo…tehnički za auto preko 20 g. prolazi od prve (Miki čak ne zove poznate u pomoć)… majstor se javlja isti dan, sam.

  I još dvije stvari koje se tiču naših cura, njihovih ispita  prolaze puno bolje nego smo se nadali.

 1. Moj poslodavac tu. Ima silnu reakciju na cjepivo. Inače, nije zainteresiran za poruku Evanđelja.
  U jednom trenutku mu sprava za kisik u krvi pokazuje 83%, ja odmah svežem duha bolesti i zapovjedim tijelu i plućima, te svim funkcijama nek se dovedu u red u Isusovo Ime. Kisik se stabilizira  na 93% i njemu biva bolje. Kad su ambulantna kola došla, ustanovljeno je da je potpuno stabilan.
  On zna da sam molila, vidio je, ali ne komentira. Al znamo da se Njemu svako koljeno mora prignut.  
 1. Molitva za jednu milu djevojku. Posljedice trauma iz djetinjstva i teška obiteljska situacija. Ona javlja nakon par dana da je druga osoba i da se “budi”. Shvaća da je ona ta koja donosi svijetlo. Da je ona ta  koja mijenja situaciju u svojoj obitelji.

Mi smo svjetlost svijeta, ako je svijetlo zapaljeno u nama! Mi smo ti koji uzimamo odgovornost za količinu tame oko nas.

Meni osobno je ovo čudo još veće,  koliko mene Otac uči kroz sve ovo…Ljubavlju me svojom zove na akciju. Divno je to, a tek smo malo zagrebli, zamišljam koliko On toga ima za nas!

Ljubim te u Isusu našem najdražem.

(Visited 49 times, 1 visits today)