Darko i njegova obitelj su ‘nekako drugačiji’… svjedočanstva o iscjeljenjima i obraćenjima

Dragi naš Apostole i učitelju, Isus.

Evo da  se javim sa svjedočanstvima od nekih zadnjih mjesec dana s terena da se proslavi naš Otac u Kristu Isusu, kome je sva slava, hvala i čast i to za sve vijeke vjekova.

 Skratit ću što više moguće.

 1. Onaj radni kolega za kojeg sam se molio za leđa prije nekih 4-5 mjeseci (vidi svjedočanstvo), otišao je prije 4 tjedna u mirovinu, a prije nego što je otišao, čuo sam da je krenuo prije svakog jela se zahvaliti/pomoliti za jelo i rekao mi je da se krenuo i navečer moliti Isusu :-), a što je najbolje, pitao sam ga tjedan dana prije nego što je otišao u mirovinu, da li je predao svoj život Isus Kristu i Njega primio u svoje srce/život kao svoga Gospodara?
  Čudno me je pogledao na pitanje i pitao me što točno mislim?! Ja mu objasnio predaju života, na što je odgovorio da nije to učinio ali da to želi učiniti.
  Pošto je nas za vrijeme razgovora situacija rastavila na poslu, pisao mi je poruku da li mu mogu pripremiti ili pomoći da to učini (predaju života Isusu Kristu), a ja sam mu rekao da sam već sve pripremio i tako da hvala dragom, pravovremenom Isusu moj kolega, sad Brat predao svoj život Isusu Kristu i primio Isusa kao svoga Spasitelja/Izbavitelja i Gospodara u svoj život. <3 <3 <3
  Ne mogu ti opisati kolika je to bila radost za mene a kolika tek Isusu i svim Anđelima na nebesima…. Hvala ti Isuse i hvala tebi moj dragi Brate i učitelju u Kristu Isusu što nas hraniš nebeskim kruhom i podučavaš da budemo za Krista najbolji, što i hoćemo biti!!! 
 1. Zadnjih mjesec dana je sotona napao 4 naše djece (najmlađe) i to jedno za drugim s tjelesnom slabosti, povišenom temperaturom i suhi kašalj.
  Ja sam učinio po tvojoj uputi kao što si rekao za Zajednice, dok osjetite simptome ili slabosti, odmah napadajte i zapovijedajte i narušavajte sotonin napad. Tako sam učinio i hvala Isusu svaka fizička slabost je otišla za samo jedan dan a kod jednog sina je mislio da će proći a drugi dan isto sve nestalo.
  Morao je napustiti njihova tijela jer je već poražen i paraliziran protivnik, lažac i prevarant tako da je razotkriven za nas, hvala Isusu a mi kao djeca Božja, imamo autoritet nad njime 😉 
 1. Drugi kolega s posla, čija žena je imala koronu, za koju sam se molio, kad je on došao na posao je isto fizički bio slab i blijed u licu i kaže da je ga isto gripa bila svladala 4 tjedna ali nije imao koronu pa da od tada ima pritisak na desnoj strani grudi, pošto je imao godinama unazad upalu pluća i rekao da je možda posljedica od tada i da mora ići doktoru da snimi i vidi što je. Ja sam mu na to rekao da je i to Isus već uzeo na Sebe i Njegovim ranama je on bio iscijeljen tako da ne treba ići doktoru pa sam zapovjedio duhu slabosti/bolesti da napusti njegovo tijelo u ime Isusa odmah i izgovorio život Božanski i iscjeljenje  u njegovo tijelo u ime Isusa Krista…
  Vidim ga tri dana kasnije pošto radi u drugome predjelu firme, i hvala Isusu više nije bio blijed. Kažem mu da bolje izgleda nego prije tri dana i da je dobio boju u lice na što je on odgovorio da se i bolje osjeća. Ja rekao hvala Isusu a on potvrdio i isto zahvalio Isusu i nije bio kod doktora!!! 
  Pa i što da ide, kad mu je najbolji Doktor, Isus Krist došao u susret i iscijelio ga. 
 1. Još jedan drugi kolega u priči mi kaže da ima neku upalu u nozi (mišiće ili tetive) od nogometa i da ne želi ići kod doktora pošto je to dugotrajna stvar/bol što se vuče uvijek oko 3 mjeseca (valjda je već imao taj problem). Ja sam mu rekao da je Isus već uzeo njegove bolesti i boli na Sebe, da ih on više ne treba nositi tako da sam mu izgovorio Evanđelje, nisam ni pitao za molitvu i bez polaganja ruku, ali na glas sam zapovjedio duhu slabosti da napusti njegovo tijelo u ime Isusa Krista i zapovjedio tijelu (nozi) da se vrati u Božanski red i iscjeli i zahvalio Isusu.  Rekao sam da je iscijeljen i da sad čini što nije mogao činiti. Prije odlaska kući ja vidim da potpuno normalno hoda i rekao sam, da je ga Isus iscijelio na što je rekao: „Da Isus me iscijelio!“ Nekoliko dana kasnije sam ga pitao što mu je s upalom koju je on rekao da je dugotrajna, 3 mjeseca??? Rekao je da je nema više, potpuno nestala bol na što sam mu opet potvrdio da je ga Isus iscijelio i da je Isus nama taj blagoslov osigurao Svojom žrtvom i milošću na Križu…. Hvala Ti Isuse na svemu. 
 1. Bili smo u gostima kod jedne obitelji iz bivše protestantske Zajednice gdje smo svjedočili o Isusu i iscjeljenima koja su se kod nas u obitelji i van obitelji desili i podučavali, hrabrili i poticali i njih, da žive u skladu s Riječi Božjom i čine to što je nam Isus zapovjedio jer žive “formalno Kršćanstvo”.To popodne je bilo super i blagoslov za nas svih što su nam   naknadno i pisali, hvala Isusu.
  Na kraju prije nego ćemo kući pita me žena (imaju troje djece) da li ću se za najmlađeg sina pomoliti, da mu vene, tetive  oko desnog koljena ne rastu na dolje preko koljena nego su u tkivo zarasle, tako da oko koljena otekne i bolno bude malom.
  Hvala Isusu na svakoj prilici što nam daje da se ON može i hoće proslaviti.
  Zahvalio sam Isusu unaprijed i rekao obitelji da je Isus već sve učinio i vratio u Božanski red. Stavio sam ruke na koljeno maloga i zapovjedio svim venama, tetivama i tkivu da se vrati u Božanski red u Ime Isusa Krista, da sve bude kako je Njegova volja bila, iscjeljenje od glave do pete i zahvalio Isusu na uslišenoj molitvi. Tako da smo se rastali puni radosti, hvala Isusu.
 1. Jedna obitelj koju smo ovdje u mjestu uskoro tek upoznali, zvala moju ženu za vrijeme našeg Bogoslužja, jer su čuli svjedočanstva od nas a i od jedne zajedničke prijateljice naše što se tiče iscjeljenja po polaganje ruku.
  Moja žena na kraju našeg Bogoslužja u četvrtak prije 2 tjedna došla u sobu i pita da li prije noćne smjene mogu otići do te obitelji jer oboje djece 3 godine i 4 mjeseci imaju temperaturu već 4 dana i ne spavaju ni djeca niti oni.
  Rekao sam kad završi Bogoslužje da ću otići. Došao ja tamo, djeca budna skoro 10 sati navečer i osjetiš svi napeti i umorni.
  Sjeo s njima za stol, proglasio Evanđelje Kristovo i rekao da je Isus već sve bolesti, boli i slabosti uzeo na sebe, Njegovim Ranama oni/djeca jesu bili iscijeljeni. Ja uzeo ruku male cure 3 godine i držao nogicu malog dječaka 4 mjeseci staroga koga je mama držala na rukama i zapovjedio sotoni i duhu slabosti da napusti njihova tijela sad odmah u ime Isusa Krista i izgovorio Božanski život, život Isusa Krista u njihovo tijelo, iscjeljenje od glave do pete, Amen!!!
  Isus je pobjednik.
  Još su mi ponudili čašu vode da popijem i mi još jedno 20-tak minuta pričali prije nego ću u noćnu, kad vidim da mama što drži maloga na ruci stalno dira njegovu glavu i sva u čudu kaže: „Mali više nema temperature!“, 🙂 na što ću ja pun radosti: „hvala Ti Isuse!!!“
  Sutradan je rekla da je u noći i kod male cure nestala temperatura…. Tralalalala, “Čista Istina” .. Oooo hvala Ti Isuse predobri.
 1. Jučer smo imali jednu ženu isto iz mjesta ovdje kod nas, koja je nova u vjeri, zna moju ženu koja joj svjedoči o Kristu i našoj vjeri u Njega. Ta žena kaže da smo mi “nekako drugačiji” i po ponašaju i zato što imamo 8. djece jer nas vide u mjestu kad hodamo a i po priči
  Sad kroz slučaj, jedni iz bivše naše zajednice nju znaju ali oni između sebe ne znaju da se mi znamo i pričaju o nama da u njenome (našem) mjestu  živi obitelj sa 8.djece koji vjeruju u Kirsta Isusa. 🙂
  Ta žena je u priči shvatila kad je čula da je priča o 8. djece, da se o nama radi i ima broj moje žene, tako da je stupila s njom u kontakt i rekla da želi doći k nama i pričati s nama o Isusu Kristu da čuje sve jer je nova na tome području. Tako da je bila jučer ovdje kod nas skoro 5 sati, a moram ti reći da smo 4 sata i 50 minuta pričali o Kristu. Sve je zanima, pitanja na pitanja su bila i hvala Isusu i nauku koga primamo preko tebe je bilo svako pitanje odgovoreno.  Suze su tekle, radost je bila i na kraju je željela da se pomolim za nju, tako da ovaj dan bio, hvala Isusu nikad bolji, a tih 5 sati su prošli kao sat vremena, a riječi su tekle iz mene tako da je Isus nju počastio…
  Sva oduševljena mi poslije našeg Bogoslužija piše, da je sva blagoslovljena i puna radosti došla kući i da će krenuti odmah svoj život mijenjati, odvojiti vrijeme dnevno za čitanje riječ Božju i molitvu i živjeti u skladu sa riječi Božjom. Još je toga bilo ali je najvažnije rečeno.

Ja ti moram reći dragi moj Lorens, da sam ja s ovom situacijom u koju mene (moju obitelj) naš nebeski Otac u Kristu Isusu stavlja, pre zahvalan Njemu i tebi da možemo živjeti blagoslovljeni i biti blagoslov i drugima oko nas, što je Njegov plan za nas.

Ne znam kako da ti se zahvalim za sve ovo što ti činiš za sve nas. Ovo je toliko blago i tolika milost da se to riječima ni ne može izgovoriti koliko je ovo veliko/veličanstveno što mi imamo i svijet treba.

Hvala ti od srca na svemu, na poticaju, hrabrenju, trudu, LJUBAVI koju nam pružaš i kojom nas podučavaš da mi možemo nositi to blago, tu LJUBAV u svijet i to činim i činit ću jer sam to tebi a naravno i našem Ocu u Kristu Isusu dužan učiniti jer je ON žrtvovao Svoj život zbog nas a mi smo dužni sad sebe žrtvovati za naše bližnje.

Ja sam zahvalan Isusu što me je doveo na svijetlo “Čiste Istine” i do tebe jer sve što sam primio i naučio, sam primio i naučio ovdje od tebe na Svjetlu “Čiste Istine” .

Hvala, hvala, hvala itd….. ne mogu ti reći koliko….

Neka Isus blagoslovi svako tvoje nastojanje, tvoju obitelj, cijelu “Ekipicu” Zagreb + NDE i u cijelom svijetu što i hoće!!!

Grlim, ljubim i volim vas sve.

Isus

(Visited 53 times, 1 visits today)
Scroll to Top