Infekcija se nakon molitve počela rapidno povlačiti, a zbog sepse skoro ostao bez prsta

Ovo je upit koji sam dobio prije nekih 2 mjeseca:

“Zdravo Lorens!!! 

Hitno trebam tvoju pomoć da se pomoliš za moga supruga koji je u bolnici. Pratim vaša predavanja preko youtube-a, mogu vam reći da sam dosta toga promenila u svom životu. Ranije sam mislila da sam vernik, a sada mogu reći koliko nisam bila. Puno toga sam izmenila i nije mi bilo nimalo teško. Prvo što sam uradila, bacila sam lekove za žlezdu koje sam koristila dosta godina, posle pročitane knjige: „ISCELJENJE ZA SVO NAŠE TELO“!!! 

Teško mi ide uticati na druge ljude, mislim da su toliko opsednuti demonima da kada im ispričam o svemu što sam čula od vas na predavanjima, i onda im ih i prosledim da i sami čuju, ali po rastanku i zaborave na to. Većina njih nisu ni otvorili što sam im poslala da čuju, po meni jednu od najbitnijih stvari za spasenje čoveka, a to je Evanđelje.

Mogu reći da ste vi prvi čovek od koga sam ja čula šta je Evanđelje.

Vi ste tako to lepo sve opisali i baš se potrudili da svakom slušaocu dopre do mozga i srca (meni bar jeste). I nikada neću zaboraviti kada ste ponavljali više puta i osetila sam silu tih Božjih reči koje ste vi izgovarali. 

Lorens zamolila bih vas ako bi ste mogli da se pomolite za moga supruga koji je u bolnici zbog infekcije rane na nozi, ta infekcija mu je prešla u krv. Ranu na nozi su juče operisali ali infekcija je tu još uvek prisutna pa sutra rade opet neku intervenciju na nozi. 

Recite mi samo oko novca kako se plaća?”

(Lorens: ovo podvučeno sam ostavio da vidite na što smo spali kad ljudi pitaju ‘koliko se plaća?!’ – Matej 10:8)

“Hvala vam puno”

I evo maila od jučer:

“Javljam vam se posle dužeg vremena da vas obavestim da je moj suprug dobro i da je sve prošlo onako kako ste se pomolili! Odmah tog dana posle druge operacije dobili smo vašu molitvu i puštali u bolnici pored noge! Infekcija je skoro na minimum pala, tako da nije bilo potrebe vršiti amputaciju prsta ili možda čak pola stopala kako su doktori planirali u slučaju da se infekcija ne povuče!

Samo da se vratim unazad, on je greškom lekara opšte prakse dobio sepsu jer nisu lečili žulj na adekvatan način, da je zakasnio jedan dan bilo bi kasno! Srećom ponesena vašim predavanjima ja sam za svaki slučaj stavljala Bibliju svake noći pored njegove noge i molila. Tog dana me je nešto nateralo da ga ubedim da ode kod doktora, iako je trebao tek za dva dana ići na previjanje. Tog popodneva je završio na operacionom stolu sa najvećim stepenom sepse znajući šta bi bilo da je zakasnio samo jedan dan. 

Sve se dobro završilo zahvaljujući našem dragom ISUSU HRISTU I VAMA LORENSO! Rana je skoro zacelila biće tu još tretmana do nove godine ali se nadamo najboljem. Medicinske sestre koje dolaze svakoga dan kod nas kući baš začuđeno komentarišu da rana duplo brže zaceljuje nego obično, a i za čudo da njega rana uopšte ne boli od početka .

Oni se svi čude a mi se smeškamo jer znamo zašto je to tako!”(Visited 14 times, 1 visits today)
Scroll to Top