Molitva Ocu za trudnoću

Apostoleee, Isuuus!

Evo, zvala me kolegica za koju sam molila da ostane trudna, da je TRUDNA, Isus je Kralj, ja sam presretna! Bila sam ti poslala to svjedočanstvo molitve 29.10., sada je 19.12.. Kaže da je trudna 4 tjedna i par dana i zvala me u radosti i zahvalnosti Isusu da mi kaže. Kaže ima nešto u meni, kažem: ima ISUSA, slava Tebi Isuse, jer Ti uslišavaš moje molitve! Aleluja! Predivan je! Moram naglasit da ja ne odstupam od molitve i izgovorene riječi za štogod, mora se materijalizirat, jer su Njegova Volja i Riječ Istina, i jer je rekao da hoće i da! To je to, AMEN.

On je sa mnom i za mene i u malim i u velikim stvarima, Divan je, hvala Mu. Hvala Mu na tebi i Istini. Bit će još Lorice, trudim se, žudim, rastem, učim, slušam, ljubim … Sve je od Isusa, po Njemu i za Njega. Amen.

Ljubim i grlim te i curke i dalmatinsku Ekipicu!

Isus

(Lorens: A evo i spomenutog ranijeg maila:)

Isus, dragi moj pastiru Lorens …

Evo danas na poslu sam imala jednu predivnu priliku za Isusa Krista da djeluje preko mene. Moja kolegica X koja je primila iscjeljenje Isusove Žrtve preko moje zvučne autoritativne molitve za želučane tegobe mi se bila već povjerila da je imala spontani pobačaj ploda i da ju je to jako pogodilo bilo, i njenog zaručnika, i gdje sam uvidjela koliko joj srce želi dijete.

I danas ja njoj svjedočim o Isusu i kako On iscjeljuje preko mene, tebe i nas u zajednici, da je On kod nas živ jer On jest Živ, aleluja! Da mi sprovodimo samo ono što je On već milostivo priskrbio i učinio Žrtvom na Križu i Uskrsnućem. I da je On jedini posrednik do Oca Nebeskog. I da znam za svjedočanstva gdje su žene imale problem zatrudnjeti, ali jesu preko molitve i radi našeg Isusa Krista. I pita hoću li se ja za nju pomoliti da zatrudni, a ja naravno da hoću! I pitam je da li ima konkretan neki problem, kaže ne, ali da rade na tome i ne prima se, a ima veliku želju koju sam joj ja i uhvatila na srcu, i koja je sasvim po Volji Božjoj za ženu i bračno zajedništvo. I dobro, ustanem do nje, položim ruku jednu na glavu, drugu na stomak, ona u povjerenju otvorena i opuštena. Prvo sam zahvaljivala Isusu što je On živ u meni, pa sam zapovjedila i slomila moć đavlu nad njenim tijelom i životom, zapovjedila potpuno zdravlje utrobe i spolnih organa i cijelog tijela u Ime Isusovo, pozvala se na jedan od mojih omiljenijih stihova: “Ako me što zaištete u moje Ime, učinit ću.” Iv 14:14, i zamolila Oca u Ime Isusa Krista da ona hoće ostat trudna i donijeti dušu na svijet jer moj Otac je Svemogući Bog koji uslišava iskrene molitve svoje kćeri i to svaku, jer je svako Njegovo Obećanje ‘DA’, i predala ju u Njegove Ruke. Amen. Aleluja!

Primijetila sam da mi zna biti kao u polu-magli taj trenutak molitve jer ne budem ja, nego Duh Sveti u meni preuzme moje tijelo i čini i djeluje, predivno … Ništa ja ne činim, nego On, hvala Ti Isuse. Ona je primila i rekla amen, i kaže da joj je toplina ušla u trbuh, ja rekla to ti je Sila Duha Svetoga.

Ovo je najljepši “posao” na svijetu, i očekujem ubrzo radosnu vijest na slavu Boga Oca u Sinu Isusu Kristu, nije li to veličanstveno, heheh … Jer moj Otac gleda da ispuni i potvrdi svoju Riječ. Amen!

Kristina A.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Scroll to Top