Miran – iscjeljenje od cistitisa nakon 6 godina bolovanja

ISUS LIJEČI SVE bolesti- pa i CISTITIS… 

Ako ne znate što bi to bilo, ne brinite, jer do tada nisam znao ni ja, a “striček-ujak-tetak… Google” koji inače zna sve, kaže ovako: “Cistitis je najčešće bakterijska infekcija mokraćnog mjehura. Cistitis počinje naglo, a uključuje dizuriju (bolno mokrenje), učestalo mokrenje malih količina mokraće (polakisuriju), urgenciju mokrenja (neodgodivu potrebu za mokrenjem) i ponekad bolove iznad pubične kosti. ŽENE su sklonije razvoju cistitisa zbog svoje kraće uretre (bakterije ne moraju daleko putovati do mjehura ) i zbog relativno kratkog razmaka između otvora uretre i anusa.” 

A bilo je to ovako: negdje u drugom mjesecu ove godine našla me preko Fejsa jedna mlađa ženska osoba, koja me je kontaktirala i opisala da ima taj problem, znači doktorsku dijagnozu: CISTITIS. Isus u meni-Miranu-jeste uvijek “za akciju”… Pa sam putem molitve (osoba je sudjelovala u molitvi-slušajući) krenuo na zloduha ove bolesti “zapovjedno”… a prije toga još proglasio gospođici Evanđelje, da ona Isusovim ranama, Žrtvom Križa i zbog Isusove-za nju prolivene Krvi, VEĆ jeste zdrava, po Božjim obećanjima iz Svetog Pisma: Mojim ranama vi STE već iscijeljeni. (Izaija 53, 4-5; Matej 8, 17 i 1. Petrova 2,24) 

Od ove molitve za taj problem prošlo je onda cca. 3 mjeseca, pa je tek prije par dana stigla od nje-gospođice, koja je bila iscijeljena, porukica na moj Messenger: “Lijep pozdrav dragi Mirane. Za sve što smo se molili, za svaki problem, sve je k’o rukom odneseno uz pomoć molitve i Isusa i vas naravno. Puno vam hvala, sutra ćemo se čut. Laku noć. Želim vam obilje blagoslova.”

I kad ja-Miran Šic-dobijem ovakve povratne informacije, u duši veselje živo, a ujedno i zahvalnost Isusu, što se On na svaki način i u svakom obliku hoće dokazati ljudima, koliko nas voli, koliko je prisutan i spreman SVE učiniti za nas, samo da uzvjerujemo u Njega, da ga prihvatimo za Spasitelja i za Gospodara, pa i kroz ozdravljenja, znamenja i čudesa. Onda sam zamolio gospođicu (još malo pa će 26 g.), da mi svezi toga napiše jedno svjedočanstvo, da se proslavi Isus, i da Mu se da hvala, slava i čast, koja pripada samo Njemu, pa mi je poslala sljedeće:

“Moj problem je trajao 6 godina a zadnje tri godine sam non stop imala cistitis. Nakon priče sa svojom prijateljicom koja je i od Mirana poznanica, odlučila sam se njemu obratiti. Uz puno molitve i čitanje Biblije napokon sam. hvala Isusu i g. Miranu izliječena. Iz prve nisam vjerovala prijateljici, mislila sam da je fanatik, a na kraju se ispostavilo da je vjera u Isusa prava stvar i vjera me spasila. I ja se već 11 god molim i mogu reći da me vjera spasila i od Vlaške magije a svi znamo kakva je to magija. Lijep pozdrav Miranu koji me spasio od zla, bolesti i napasti. Evo ga, dragi moj Mirane. Želim vam obilje Isusovog blagoslova. 

Znači gospođica je 6 godina bolovala od ove bolesti, a poslije molitve i Božje intervencije u njen život, kaže, kako ste i sami odozgor pročitali: “Sada kao rukom odneseno”. I još mi je negdje spomenula-zapisala:

“I toliko sam sirupa popila čajeva ma koma,.. Ništa nije pomagalo…”

A kad Isus stupa na scenu i dodir Božje Ljubavi na tijelo i dušu čovjeka, bolesti bježe, vraća se zdravlje tijela i duše na velika vrata.

Eto dragi moji, još POZIV: Ako je netko od vas, koji čitate ovo SVJEDOČANSTVO u POTREBI za molitvu, ISUS vam stoji na raspolaganju, a upotrijebit će mene – Miran Šic (javite mi se na messenger) ili nekoga od naših iz Grupe »Ruke koje GORE (GORE od pomazanja Duhom Svetim Božjim), a vi vjerom popratite molitvu, pa će Isus blagosloviti, uslišiti, ,..ovu moju (našu) molitvu, jer za SVEMOGUĆEG NIŠTA NIJE NEMOGUĆE. Amen 

P.S.: Link na Sobe Iscjeljenja Čiste Istine, gdje ima više još svjedočanstava: https://www.facebook.com/groups/326970592625282

(Visited 12 times, 1 visits today)
Scroll to Top