Bol u lopatici trenutno nestala samo što je srcem “ušao” u struju milosti s Neba prilikom molitve za drugoga

Ej dragi 

Moram ti posvjedočiti za iscjeljenje boli u leđima.

Naime, dok si molio za punicu, meni je palo na pamet: “Pa zašto meni ne bi prošla ova bol koju povremeno imam ispod desne lopatice?”. stajao  sam u vjeri i ušao u struju milosti koja se spustila. u ŽIVOT koji se spustio s visine!

Aleluja! sva bol i neugoda su nestali kao Rukom odneseni! Kao i bezbroj puta do sada, kad bi nešto takvo primio, OPET sam ostao u čuđenju!

O kojoj se boli radi? već jedno dvije godine, povremeno osjećam zatezanje ispod desne lopatice. Nije to nikad bila neka jaka bol, više kao neugoda. onaj osjećaj kao da si krivo spavao pa si ukočen. Pokušaš se razgibati ali taj dio leđa nikako da razgibaš. i onda par dana traje pa nestane. znao sam da to moram riješiti jer se bol uvijek pojavljuje na istom mjestu, vidio sam da je tu neki problem ali ga nikako nisam uspio sam riješiti. I znao sam da će jednom, kad tad to postati problem. 

E pa problem je postalo prije 10-tak dana kad je jače zaboljelo dok sam nosio nešto teško i pritom se oznojio, pa u auto, pa otvoren prozor zbog vrućine. sutradan zaboljela glava…

Molim se ja, molila se M. (moja žena), ali ništa. I odoh ti ja do masera da me malo on ‘razgiba’. Bome me je razgibao dobro. prva masaža u životu. par dana sam imao ‘posljedice’ .. A što se tiče boli iza desne lopatice… ništa. Bole je u međuvremenu opet prešla u ‘neugodu’ ali kad pokušam nositi nešto teško, ili se malo jače razgibati, ponovno me štrecne.

Danas na bogoslužju, od kako sam se priključio u Struju Života koji si spustio s Neba, sve je nestalo!

Hvala Ti Isuse na tvojoj Milosti da mi ne trebamo biti bolesni niti imati nikakve ‘nelagodnosti’ ni ‘smetnje” i hvala ti Lorens što si ti uvijek uključen, uvijek dostupan, uvijek u formi i uvijek raspoložen za pomoći kad nama samima ne ide!

Isus  

Filip

(Visited 53 times, 1 visits today)
Scroll to Top