Klara – Molitvom do uspješnog đaka

Isus Lorice,

 

Evo samo da se javim kratko da posvjedočim. Spominjala sam ti onu curicu čija mi se mama javila za pomoć jer se znamo od prije i radila sam joj sa sinom, pa me molila da nešto učinim i s malom.

Ja sam joj rekla da ne mogu učiniti ništa što se već ne čini (jer ju već vodi na hrpu instrukcija) ali da se mogu i hoću moliti i da joj hoću poslati pomazanu tkaninu i da će se stvar promijeniti jedino Božanskom intervencijom.

Ja sam se pomolila istu noć nakon našeg razgovora i pustila sam to Isusu. Onda sam tebe na bračnom zamolila da pomažeš tkaninu.

što si ti naknadno i napravio. Ja sam joj tek danas poslala tu tkaninu … i sad sam joj se javila oko toga (znači nismo se čule skoro dva tjedna). Ona mi sva sretna kaže da se otkako smo nas dvije razgovarale sve promijenilo (a ja sam se taj dan molila). Presretna je jer je mala od tog dana počela dobivati samo četvorke i petice, hvala Isusu Ja sam joj odmah posvjedočila da je to Isus i da ćemo još pojačati s tkaninom hvala ti Isuse što si čudesno brz i hvala ti Lorice na svemu.

Grlim teee

(Visited 9 times, 1 visits today)
Scroll to Top