“Ognjica je pusti, a ona odmah ustade i posluživaše im …” (Luka 4:39 na djelu)

Prije par dana zvali su me S. i I. naši iz  Ekipice i prijavila je S. da ju je ‘svladala’ ognjica i tražila molitvu …

Ja taman sa Stellom i Zoi bio u kućnoj posjeti tu kod naših koji isto imaju punu kuću djece i tako u tom ‘dječjem vrtiću’ sam se ja ‘osamio’ tako da sam ušao u autoritativni stav i lijepo ‘izgalamio’ molitvu na đavla i protiv ognjice prema uobičajenim stihovima koje koristim u tim slučajevima i to s vrlo velikim uspjehom, a to je Luka 4:38, 39, i ‘zaključao’ stvar, to je TO!

Drugi dan dobio ovo svjedočanstvo:

“Isus Lori

Evo ga, iscrpila sam tijelo… klima u autu, klima na poslu (na poslu moram zbog ljudi) pa molitve, trčanja ljudima… promaklo mi je to… dok sam skužila da sam napadnuta već je bilo jako. imali svoju “Biblijsku-4-Ekipica”, i skužila sam da se ne mogu probit poslužiti, da trebam vrijeme i osamu za to ili hitnu pomoć… Odabrala sam HITNU POMOĆ OD ISUSA PREKO TEBE!!

TOČNO KAKO SI MOLIO TAK JE I BILO. Dok si izgovorio Evanđelje, osjetila sam temperaturu kao gustu tvorbu koja zna da mora ić’ van, ali ne želi. Ja sam bila u primanju i odluci: “GOTOVO JE IDE VAN!!”

USTALA sam bez snage u tijelu, na I.-ov poticaj: “AJDE SAD USTANI I POSLUŽUJ… kao i Petrova punica”

Složila sam se i ustala, tad mi je počela ulaziti SNAGA, i sjetih se da si molio da primim snagu. Ta izmjena u tijelu je bila jaka, vrloooo jaka… bolest je išla van a Duh Božji ulijevao se unutra i obuzimao me. Do 2 u noći je trajala ta izmjena. I završila. 

Hvala ti što si se odmah javio. Hvala ti za sve što činiš i žrtvuješ se.

Puno Vas volim, i nema riječi kojima bi opisala radost što sam u tvom vodstvu.

Nastavljam još jače NAUČITI VJEROVATI, JOŠ VIŠE SNAŽITI SE U OČEVOJ PRISUTNOSTI U NJEGOVOJ RIJEČI KOJA MENI TREBA I MORA BITI DOVOLJNA!!

Potpis:

POTPUNO ISCIJELJENA”

(Visited 44 times, 1 visits today)
Scroll to Top