Ivana – Utjecaj demona preko horor filma … Oslobođenje i iscjeljenje

Isus je Velik,

Htjela bih podijeliti s vama, kako sam tjedan dana u borbi bila s virusima i bakterijama i zlim silama koje su napale moj imuni sistem, a tako i duhovni.

Boljela me glava i grlo me peklo da nisam mogla gutati (Ivana: tu mi se I. javila i rekla da ju je sašila prehlada i da još uvijek leži doma), čula sam se s Ivanom H., mojom dragom prijateljicom, Isusovom učenicom preko poruka i rekla joj da se borim s tim i pitala me da li želim da se pomoli za mene, ja sam rekla da može čim mi prođe glavobolja.

Ona je odmah snimila silovitu molitvu, audio porukom i poslala kroz nju anđele i u autoritetu otjerala sve te prljavce koji nas žele oboriti na dnevnoj bazi. Ujutro sam se probudila bez glavobolje i bez grlobolje, kao rukom odneseno, hvala Ti Isuse.

Isto tako ušla sam u kušnju s horor filmovima, zaveo me Netflix, šta ću, padnem nekad na te sotonske strategije. Rekla joj da mi je bilo baš loše odmah nakon horor filma (Ivana: tu mi je I. rekla da je toliko bilo strašno da je imala osjećaj kao da je nešto ušlo u nju, kao da je ušao demonski upliv u nju kao posljedicu toga mi je rekla sljedeće) : A ovo s filmom nakon, pogledanog horor filma je došao X. do mene, moj partner, a ja sam se ponašala kao da ja ne govorim, nego neko zlo biće kroz mene. Jako negativna, oštra i bezobrazna, a mi to ne njegujemo u našem odnosu. Prepala sam se svega i odlučila da ne želim više nikad to gledati, ali snagu mi je dao Isus kroz molitvu. Čak sam i neke parazite dobila nakon, tko zna što se to frekvencijama prenosi i kako, ali znam da baš imaju utjecaj na duh i tijelo čovjeka, baš sam jasno vidjela taj utjecaj taj dan.

Našle smo se u gradu drugi dan pa sam se molila u kafiću za oslobođenje od tog demonskog utjecaja. Odmah smo se pomolile za oslobođenje od tog duha horora da napusti moj um i da nema prava na moj život i evo danas slavim dvije pobjede zahvaljujući Isusovom imenu i snazi koja leži u tom Imenu i Ivaničinog srca otvorenog kroz koje se ta Milost može preliti i na moj život.

Hvala Vam, vaša vječna prijateljica I.❤

(Visited 16 times, 1 visits today)
Scroll to Top