Tromb nestao, astma…

Isus dragi Lorens

Zahvaljujem Ocu svaki dan na tolikoj ljubavi, na tvom trudu, poticaju, a najviše lijepoj mojoj Ivani što me uvukla u Čistu Istinu.

I evo me s hvalom i slavom na usnama za našeg Isusa Krista, što svaki put kad svjedočim za Njega i Njegovu Žrtvu na Križu On me obilato blagoslovi.

A priča ide ovako. Od moje dugogodišnje prijateljice bivši muž i sin su profesionalni vozači i rade zajedno, tj. u istom su kamionu. Oni svi znaju za moje iscjeljenje, za moju vjeru u Isusa, za Čistu Istinu, za molitve i polaganje ruku. Dakle sjeme je posijano u njihove duše i raste. Prije nekih mjesec dana zove ona mene sva uzbuđena i kaže Majči (ona mene tako zove) A. pao u nesvijest u kamionu, sin sav u panici ne zna kaj je, zvao hitnu čekaju da dođe, molim te uzmi stvar u svoje ruke, ja se zahvalim Isusu za Žrtvu i danu Riječ, složimo se zajedno u molitvi, slomim moć sotoni, zapovjedim tijelu da se vrati u svjesno stanje, samo što smo završili s molitvom kaže ona moram ići, sin me zove, ja ostala u zahvaljivanju Isusu Kristu, poslala poruku njenom sinu da ne brine da je Isus s njim, neka samo vjeruje u dobar ishod situacije. Nakon par sati zove ponovo i kaže A. je došao svijesti odmah nakon molitve, prije nego je hitna stigla, odvezli su ga u bolnicu, na pretragama ustanovili da ima ugrušak u plućima, tj trombozu. Ja se zahvalim doktorima na dijagnozi, sad znamo točno di je vrag. Zapovjedim u ime Isusa Krista ugrušku da nestane. Sutra dan je bio ponovo na snimanju i hvala Ti Isuse ugruška nema, liječnici začuđeni pustili ga doma uz preporuku mirovanja. Inače on ne živi u Hrvatskoj i sad prošli tjedan kad je bio u Vž. vidjeli se mi, zagrli me i kaže: “Znao sam da si ti molila za mene i da je zbog toga sve dobro prošlo.” Da A. molila sam, a Isus te je iscijelio jer te ljubi, pa evo uzvrati i ti Njemu počni Ga ljubiti. Hvala Ti Isuse.

A da se nadovežem da je Isus i tu moju prijateljicu B. iscijelio, ona je od djetinjstva bolovala od astme (oko 50 god). Bila na pumpici (ventolinu), tabletama, infekcijama. No od kad sam ja u Čistoj Istini i njima pričam o Isusu i Evanđelju, ona je to prihvatila i astma nestala, migrena, visoki tlak. Hvala Ti Isuse ,pa vi meni recite da to nije blagoslov, vidjeti sretne,  nasmijane i zdrave ljude oko sebe. Zato idite, govorite, propovijedajte Radosnu Vijest, ne sramite se Imena Njegova.

Hvala Ti i volim Te Isuse

Grlim i ljubim te Lorens

Ljubica

(Visited 25 times, 1 visits today)
Scroll to Top