Iscjeljenje od raka pluća… nema metastaza

Isus Dragi moj učitelju u Kristu Isusu… Po Kojemu imamo svako Njegovo Obećanje duše i tijela… Po vjeri u Njegovo Ime… Na Svjetlu Čiste Istine… koja kroz nas osvaja sve duše koje su u odmaku i neznanju Njegove Bezgranične Ljubavi i spoznaje koja im pripada… I slomila u njima svaki religiozni duh, da bi ga pobijedili Krvlju Jaganjčevom i Riječju svoga svjedočanstva (Otk.12-11). I zbog toga… na Čast i Slavu Isusu, po Milosti Njegovoj izlažem svjedočanstvo o ženi koja je po molitvi U Isusovo Ime iscijeljena od smrtonosne bolesti karcinoma pluća…

Prije dva mjeseca dobile smo zamolbu ja i moja Sestra u Kristu Jadra od V.-e, Jadrine prijateljice koja je isto na Svjetlu Čiste Istine, da se pomolimo za ženu koja boluje od karcinoma pluća. Nas dvije smo to učinile istu večer, proglasili u Ime Isusovo iscjeljenje, svezali zloduha bolesti i prokleli svaku tumorsku stanicu u njenim plućima.

Prije par dana javila se V.-a Jadri i rekla joj da je dobila radosnu vijest da je žena bila na ponovnom pregledu kod doktora i da su nalazi pokazali da tumorskih stanica i metastaza više nema na njenim plućima da se ukidaju daljnje terapije i liječenje! Eto hvala Našem Pravovremenom Isusu, Koji hoće potvrdit svako Svoje Obećanje prema Hebrejima 10-23.

Da naglasim, kad je bila molitva tu večer za potrebitu ženu, Sila Duha Kristovog je bila SILNA… Kao što nam je i Vesna javila sutradan jer je i ona bila spojena na molitvu, u duhu tu večer.

Moj zaključak na sve ovo što se dogodilo i što je žena iscijeljena nije jedino rješenje za tu dušu, ko’ što si nas i podučavao da potrebiti treba najprije čuti Radosnu Vijest Evanđelja i po njemu svoju dušu spasit od daljnje propasti i ukazat im da ih neće spasit iscjeljenje tijela nego vjera i primanje Isusa kao svoga Spasitelja i Gospodara i Život po Njegovu primjeru.

Ja za sebe mogu reći da se ne stidim Evanđelja , gorljivo Ga nastojim prenijeti za svaku dušu koja je u potrebi. Hvala Ti Isuse što mogu reći da to raste iz dana u dan sve više i više. Radosna sam zbog toga, a Isus još više.

I ovo znam, da mi bez tebe, učitelju moj, bez tvog tolikog ulaganja i truda i nastojanja da Osvojimo Obećanu Zemlju ne bi uspjeli. Hvala ti do u cijelu Vječnost. Hvala Isusu što te poslao da mu vratiš i preodgojiš duše po Njegovoj Volji koja jedina ispravna i koja vodi do Cilja: do Očinske Kuće, di je pokazan samo jedan Put, a to je: Budite Poput Isusa Krista U SVEMU. Ja to hoću i mogu, uz Onoga Koji me snaži i vodi.

Eto to je to, za sada.

Ljubim te i volim u našem Gospodaru Isusu Kristu…

Regina

(Visited 62 times, 1 visits today)
Scroll to Top