Osmomjesečna beba sa dijagnosticiranim najtežim oblikom epilepsije

Dragi Lorense! 

Prije par dana pričala sam s nećakinjom, majkom bebe Allegre, za koju si se molio, i hvala Isusu Kristu, predivnom našemu Kralju i Gospodaru, EEG joj je skroz dobar, a bio je katastrofa (kad sam te ono molila za molitvu za nju.. )… Majka, a bome i otac, su još u nevjerici da joj je tako brzo toliko bolje, mole se skupa, što nikad prije nisu, a preispituju i svoje živote… (uputila sam ih prema Čistoj Istini, kroz razgovor i slanje linkova tvojih Seminara)

 

(Lorens: A “narudžba” je bila ovakva:)

 

Dragi Lorense, apostole Kristov! 

Znam da ste preopterećeni pozivima i molbama, ali evo, kad sam prije par dana čula od svoje nećakinje da joj je osmomjesečna beba dobila dijagnozu najtežeg oblika epilepsije s groznim mogućim ishodima, prvo sam se sjetila Vas! Roditelji su očajni. 

Inače žive i rade u Njemačkoj, nisu neki vjernici, makar su u svojim crkvama, pravoslavnoj i katoličkoj, “obavili” sakramente…

Molim Vas iz duše, biste li se pomolili za bebu Allegru Vitu, da je Isus oslobodi od te bolesti, a roditeljima da poticaj i ohrabrenje da istinski slijede Isusa na svom zemaljskom putu. 

Puno Vas volim i Isusu se zahvaljujem što nam Vas je poslao! 

Srdačan pozdrav!  Isus!

Ana B.

(Visited 13 times, 1 visits today)