Tumorske izrasline na maternici

(Lorens: Naša Regina je hrabro i odvažno posvjedočila o ishodu molitve koja je tek trebala dobiti potvrdu doktora, pa kaže):

26.03.2023.

Moja jedna draga prijateljica iz susjedstva koja je inače Slovenka.., Poznajemo se niz godina… S kojom se često čujem i u posjeti budem… I njoj sam prinijela Radosnu Vjest o našem Spasitelju Isusu Kristu. Ona nije isto u otporu… Prije mjesec dana zvala me i kaže da će izgleda morat na operaciju, da su njoj otkrili doktori na pregledu da ima tumorske izrasline na maternici… Tražila je molitvu. Molila sam se preko  telefona. Ona će u ponedjeljak u bolnicu… I Hvala Ti Isuse što će i ovaj ishod biti pozitivan. Tebi Isuse na Slavu, a svima koji Vjeruju u Tvoje Ime na Blagoslov… Tvoja Riječ koju nam Govoriš su Duh I Život (Ivan6-63)… Kao što si Ti Živio… Trebam i ja Živjeti u svijetu… Jer to je Volja Božja za mene u Kristu Isusu… Ja uistinu Uživam u Zapovijedima Tvojim… Koje Ljubim… U srce ću svoje pohranit Tvoju Riječ… Da protiv Tebe ne sagriješim… (Psalam 19-14) Amen.

Regina 

(Lorens: A, sada imamo i dovršetak tog ranije započetog svjedočanstva):

29.03.2023.

Isus, dragi moj učitelju… U Kristu Isusu… Evo, šaljem potvrdu kako je Isus i obećao… (Hebreji 10-23)… Po Njegovoj Vjernosti  i Obećanju… Javila mi se žena večeras iz bolnice za koju sam bila pisala u svjedočanstvu prije dva dana… Koja je trebala na operaciju zbog raka maternice, koju je trebala otkloniti zbog tumorskih stanica… Ništa od navedenih prijašnjih dijagnoza, jučer na ponovnim pretragama nisu bile pozitivne. Nalazi su bili svi negativni i pokazali su da nema zloćudne tvorevine u njenoj maternici. I tako je maternica ostala čista i zdrava u njenom tijelu. Hvala Tebi Isuse. Sve što su doktori mogli vidjet na njenoj maternici tijekom pregleda su bile dvije, tri beznačajne, takozvane vodene ciste koje je doktor njoj predložio da kad je već tu da se maknu… Zbog preventive… Eto, hvala našem Pravovremenom Isusu… Što On Hoće Ispunit  svako Svoje Obećanje u svima onima koji Posluživaju i u svima onima koji na pravilan način primaju u Skladu s Njegovom Voljom i našom Vjerom… Prema Njegovim Obećanjima…

Ljubim te u Našem Veličanstvenom Gospodaru… Isusu…

Regina

(Visited 29 times, 1 visits today)