Zloćudni rak grla, se čudesnim “slučajem” povukao

Isus Apostole Dragi..

 25. siječnja mi je prijateljica (kuma) kojoj svjedočim za Krista i puno prima preko mene, javila da joj tata M. ima rak grla i zamolila me da se pomolim za njega jer već je bilo uslišanih molitvi u njihovoj obitelji preko mene. Iako još nije prava vjernica ipak zove Njega u meni… hvala Ti Isuse…

Tata joj je u Slavoniji. Stavila sam situaciju pred Isusa i namjestila se i ako se dobro sjećam, taman je bilo te nedjelje zadnje predavanje na temu “Zašto ne zapovijedaš svojoj planini!? – Što kad iz pakla dođe zloćudni tumor”. Reko’ bingo… 

Pošto s čovjekom nisam imala direktan kontakt da se direktno pomolim preko zvučne poruke ili polaganjem ruku, a naravno da  je jače gdje su dvoje ili troje i ako složno zaištu što Mu drago dat će im Otac Nabeski (Matej 18,19 i 20)… a nema nitko jači u molitvi od tebe, ja sam predala situaciju i tebi poslije Seminara. Pomolili smo se zapovjedno i oštro prema đavlu i tumornim stanicama i amenovali. Hvala Ti Isuse!

Ono što sam ja između činila je da svaki puta kad sam se spajala na molitvu dok si ti molio za potrebite, sam znala i njega uključiti i zahvaljivala i slavila Oca našeg što ga je već iscijelio i što će se to očitovati u tijelu savršeno. 🙂

20.02. mi se javila porukicom da tata zvuči dobro, ali je jako pesimističan i da ide u Osijek krajem 02. mjeseca i da će tamo znati sve. Obitelj je nedavno ostala i bez majke radi zloćudnog tumora, a imaju i mlađu djecu koja su još u školi, tako da baš jako teška situacija. Ali zahvaljujući našem Isusu ŽIVOT JE SPAŠEN, A ON SE PROSLAVIO.

20.03. sam bila u posjeti i druženju s njome i kaže da tata nije dobro, da se metastaze šire. Ja sam ovako razmišljala: “Vjera nije imanje onoga što vidim i čujem, a to je dijagnoza doktoram, nego imanje istine iz Riječi Božje da On jest iscijeljen!”, i ostala sam čvrsto stajati da je riješeno i da je On čuo i uslišio molitvu. Iako nije baš bila radosna vijest i nisam imala utješnih riječi za nekog tko vjeruje kad vidi..

 I evo jučer, 30.03. javlja se ujutro (za dobro jutro heheh) porukicama (kopiram): “M.- u SE POVUKAO RAK. CIJELA FAMILIJA JE ZBUNJENA jer je puno smršavio i slabo jeo (tj. izgledalo je suprotno). Zloćudno se širio i SAD SE POVUKAO.” 

Gdje je rak nestao? Tamo gdje mu je i mjesto! Hvala Ti Isuse. 

POBJEDA!

Doktori također u čudu i naravno da prirodni um nađe logično rješenje jer ga mora biti… kažu da je od zračenja haha… moš’ si mislit… Ja joj odmah rekla da ga je Isus iscijelio i da posvjedoči i da Mu slavu, hvala Ti Isuse Kralju! 

P.S. Vjerujem i da ću napisati svjedočanstvo Isusu na slavu i za K. za kojeg smo molili i napali karcinom koji je od đavla, to bi bilo onda treći doktorski potvrđeni gol zajedničkim snagama u vjeri i ljubavi, hvala Ti Isuse!

(Visited 53 times, 1 visits today)
Scroll to Top