Kako je Seminar „ZAŠTO ne zapovijedaš svojoj planini!?“ spasio ženu od trajne i potpune fiksacije zgloba (smrskane kosti stopala)

Aktivno i dalje vršim ispovijed vjere za mamu.

Nakon zadnjeg svjedočanstva gdje joj je rana zarasla čudesno, išla je na pregled te joj je doktor potvrdio da će operacija biti u 5. mjesecu i da je naručio neku specijalnu protezu iz Slovenije za taj slučaj jer kosti desnog stopala nisu zarasle.

U međuvremenu, ja nisam htio dopustit da ide na tu operaciju, unatoč tome što je i sama mama htjela, jer posljedica bi bila potpuna fiksacija zgloba, bez mogućnosti pomicanja u bilo kojem smjeru. U srcu mi je bila odgovornost pred Kristom i ako ništa, napravit ću sve što sam mogao, s vjerom i podukom koju sam uspio primiti, da je od toga izvučem. I tako ispovijedajući svakodnevno 2-3 puta za potpunu obnovu pete i kreativno čudo, nakon 2 tjedna mama je išla na pregled i doktor joj je potvrdio da će operacije biti.

Nakon te vijesti, iako sam bio ponukan i malo obeshrabren s mislima „Je li to ima smisla, jer i mama vidno surađuje s njima“ nastavio sam ispovijedati jer sam znao da, bez obzira na stanja oko mene i vjeru/nevjeru drugih, On ju hoće i želi iscijeliti radi moje vjere u Njegovu Riječ. Nakon 2 tjedna uslijedio je novi pregled. Mama me zove nakon njega i kaže da doktor ne može vjerovati koliko je peta u dobrom stanju, rekao joj je da ju on ne želi operirat te je u jednom trenutku, gledajući rendgensku snimku,  zastao i nije mu bilo jasno kako je to moguće… Naime, mami je u peti počelo rasti NOVO TKIVO!

Rekao joj je da dođe na pregled u 9. mjesecu, a mama je već idući tjedan počela raditi.

Uz poduku i sama vrši ispovijed vjere te svima u firmi svjedoči što joj je Isus učinio.

Ivan B.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Scroll to Top