Kvržica u dojki koja je trebala na punktiranje

Isus dragi moj učitelju U Kristu Isusu

Imam svjedočanstvo o iscjeljenju… 

Žena iz Danske o kojoj sam ti već pisala i koja je primila višestruka iscjeljenja u Ime Isusovo po mojoj molitvi u Njegovo Presveto Ime. Ovaj puta je za potrebitu ženu bila molitva, radilo se o njenoj dojci di su DOKTORI USTANOVILI da ima u njoj kvržicu, izraslinu koju treba punktirati da se ustanovi je l’ zloćudna ili nije. I doktor joj je zakazao ponovni pregled ultrazvukom i nadodao još magnetsku rezonancu na kojoj je bila 03. srpnja (znači prije dva dana ). Na pregledu ultrazvuka i magneta doktori nisu ustanovili da ima tu kvržicu koja je bila prije mjesec dana, punkcije isto tako nije bilo jer su oba pregleda pokazala da je njena dojka bez ikakvih kvržica, znači čista i zdrava, a na prvom pregledu nije bilo tako dok po molitvi u Isusovo Ime nije nestala i otišla tamo gdje joj je i mjesto!

Hvala Tebi pravovremeni Isuse… koliko nas ljubiš i koliko Svoju Milost izlijevaš na nas jer Ti je stalo da ni jedan potlačeni, izgubljeni, bolestan, ne propadne nego da se vrati u Tvoju Očinsku Kuću odakle je i potekao. Nebo i zemlja će proći ali Tvoja Riječ ostaje dovijeka… Istinita i nepromijenjena!

Hvala Ti Isuse i na ovoj situaciji koja je  pobjedonosna u Tvome Imenu Amen..

Hvala tebi dragi učitelju za zalaganje i naše usvajanje kroz tvoj primjer da budemo istinski Radnici u Vinogradu našeg Gospodara u ovim  posljednjim danima..

Ljubim te 

Isus…

Regina

(Visited 58 times, 1 visits today)
Scroll to Top