Iscjeljenje od tumora štitne žlijezde

Dragi moj učitelju u Kristu Isusu…
Hvala ti! … Na ovoj Kiši Milosti kroz koju Isus kroz tebe izljeva na nas sve jače i silnije. Ja osobno za sebe neman što drugo reći nego da se SILNO RADUJEM U GOSPODARU, SVE SILNIJE I RADOSNIJE. Jedna rečenica koja mi je urezana u srce, a koju sam čula na samim počecima moje spoznaje Svjetla Čiste Istine, kad si je izgovorio bila je: “Nema Isusa koji će vam govoriti, mora biti kroz ljudska usta.” I ti si ta ‘ljudska usta’ kroz Dar i Poslanje… Isus kroz tebe. Hvala Isusu kroz tebe, Kojem se Nesebično daješ. Ja bih i dalje bila izgubljena duša da te nisam upoznala na Ovom Svjetlu Čiste Istine .I kroz tebe i Isusa u tebi.

Gospodar me Podigao! Duh Gospodnji na meni je. Ja imam Ključeve Kraljevstva Nebeskog i sa svim ovim Darovima od Oca Nebeskog ja Izgovaram Riječ iz koje izlazi Sila Duha Svetog u očitovanju. Koja se ne vraća bez učinka (ploda). Hvala Ti Isuse. Hvala ti učitelju što sam bila baš ja ta sretnica da te susretnem i upoznam na stazi Života di me vodiš do Očinske Kuće.

A sad kroz sve ovo rečeno, i to si me naučio; da ne zadržavamo za sebe nego da dijelimo što smo primili, da budemo Svjetlo svijeta prema svima onima koji su u mraku, bolesni, potlačeni, izgubljeni, da im zasvijetli Krist. I po Kristu da uđu u Život Vječni. Pa evo da ne bude samo priča bez pokrića; Svjedočanstvo – iscjeljenje od tumora štitne žlijezde.

Prije mjesec dana me kontaktirala cura iz moga obližnjeg mjesta koja se i našla sa mnom fizički jer je i sama imala zdravstveni problema za kojeg sam molila, i primila je iscjeljenje od hematoma u glavi koji su bili posljedica saobraćajne nesreće. Imala je smetnje u lijevom djelu glave, motoričke smetnje pokreta ruke i noge i vidnog polja.

Nestalo je sve po polaganju ruku i molitve u Isusovo Ime. Ona od tad funkcionira normalno bez ikakvih bolova i smetnji. Posvjedočila sam joj Evanđelje na Svjetlu Čiste Istine i u tom pravcu dala smjernice. Ostale smo u kontaktu, da bi me zvala, kroz nekih tjedan dana, i zamolila da se pomolim za njena dva prijatelja koji imaju karcinome štitnjače i moraju na operaciju i zračenje. Ja sam prihvatila molitvu i u zajedništvu s mojom sestrom u Kristu, Jadrom, sam molila za ova dva momka.

Danas dok sam slušala Seminar s jučerašnjeg predavanja u St., cura mi šalje poruku da su ova dva momka obavili preglede i da su jednom doktori rekli da ne treba na operaciju i zračenje i da nema metastaza uzrokovanim karcinomom štitnjače. Takva je dijagnoza bila prije molitve, a poslije molitve nema ništa od toga svega navedenog. Hvala Ti Isuse!

Ovaj drugi momak još uvijek ima metastaze i kao morao bi na zračenje, tako kao kažu doktori, a mi znademo što kaže Isus: da će i ove metastaze i tumorske stanice biti poništene, u Ime Isusovo kao i u ovog prvog momka. Isto tako znademo da Isus nije pristran i da ništa ne daje polovično.

Eto Hvala Isusu i tebi dragi moj učitelju. Ti jesi za mene istinski Sluga Kristov od kojeg sam primila i naučila kako živjeti i primjenjivati Milost i Darove od Našeg Gospodara Isusa Krista na Svjetlu Čiste Istine.
Volim te

Isus!

(Visited 24 times, 1 visits today)