Agresivan tumor glave – doktori su je poslali kući da u miru umre

Mir tebi i to Kristov, usniče Boga živoga! Često promatram pauziranu mi misao: “Gdje bi bio da nisam ovdje, na SČI, pod tvojim vodstvom s obzirom na stanje i situacije u svijetu… moja duša, tijelo?!!” Aj čovječe… jeza me uhvati jer vjerujem da znam točno gdje!

Promatrajući te cijelo vrijeme vidim da ni mm nisi izgubio fokus sa CILJA; daješ nam SVE što primiš odozgo, revniji si za ISTINU i bez kompromisa prema zlu u nama, voliš nas i vodiš pravednim putem; pravi primjer!!

HVALA TI NA SVEMU, NA SVEMU!!

Slušam 2.predavanje “Postim da bi molio..”, tu sam “dig’o šator”. Pastor Chris me oduševio, a detektirao sam mnoge propuste/manjkavosti u samim izvedbama, priznao ih, odlučio odmah mijenjati i PRIMIJENITI u životu. Želim izoštriti fokus i cilj svoga posta, žešće se disciplinirati i “razapinjati tijelo”, pa sam podigao ljestvicu na 3 dana posta (kako me Duh na-unutra vodi) bez hrane, poradi 1 duše (molio sa za nju na poslu). AMEN.

 Ta mi se duša nedavno javila i posvjedočila o čudu i promjenama u njenom životu SVE RADI ISUSA KRISTA, pa sam ju potaknuo da to podjeli, ako želi, sa svima nama i SVJEDOČI U SVIJETU NA SVA ZVONA!

ISUS JESTE ŽIV!! SLAVA MU…

Prilažem svjedočanstvo (malo je gramatika u felšu, hrvatski joj je slab ali je srce prisutno):

“Ovo je moja Priča, moje svjedočanstvo

Ja se zovem Sanny Rezo i dolazim iz Švicarske.

Nakon 7 mjeseca borbe s agresivnim tumorom glave, odlučili smo da idemo na par dana u hotel “Park” Rovinj, na mali odmor.

Moj muž je bio nekoliko dana jako agresivan prema meni, kao da je izgubio smisao života, osjećaj; kao da nas je dragi Bog ostavio.

Kada smo stigli u hotel, osjetili smo oboje miris Boga,  kao da će se nešto lijepo desiti.

Nakon što smo stigli u sobu, opet neki nemir, pa sam rekla suprugu da izađe na zrak, jednostavno van, da ja imam mira. Ne volim se svađati.

Moj čovjek pun ljutnje je rekao: “dobro, ako ti to želiš, ja odo’.”

Kako je izašao, ja sam se u isti tren molila Bogu na koljenima.

Molila sam: “Dragi Bože, daj nam mira i zdravlja, mi smo tvoja djeca, mi tebe trebamo kao što beba mala treba sisu od majke.

Tako jako kako sam se molila, tako sam i jako plakala, a nakon 10 min. veliki mir se spustio u sobi i osjećaj sreće u mome srcu.

Kažem glasno: “Hvala ti Bože!”.

Otišla sam se tuširati i lijepo se obući, taman sam bila gotova, stigne moj Muž u sobu.

U očima pun pozitive i ljubavi.

Kaže moj muž: “Ljubavi! Ljubaviiiii! Upoznao sam Božjeg Čovjeka! Čudo Ljubaviiiii!! Čovjek se zove Mirsad, pričali smo, molio se za mene na terasi..

Ljubavi ja sam sretan, znam sada da će te Bog 100 posto izliječiti!Ljubavi sutra moraš upoznati tog čovjeka da se moli za tebe. “

Ja sam rekla odmah: “Može.” Puna  radosti sam bila i 100 posto sigurna da je nas Bog spojio s tim čovjekom.

Ustali smo se u jutro, s puno sreće u srcu. Nakon što smo se spremili, otišli smo na doručak.

Kada smo s liftom sišli dole, vidimo da ima vanjska terasa za jest, unutra velika prostorija i kao još dodatna zatvorena prostorija. Odmah su nam ponudili da vani sjednemo i da uživamo u pogledu prema moru.

Odgovorili smo da prvo želimo vidjeti što ima za jest, pa ćemo se vratiti, da možemo vani jest. I kako smo gledali, nas jaka sila vodi tamo gdje je druga prostorija van svega. I tko tamo služi?… Dragi Mirsad.

Nakon što je nas služio kao da smo Kraljevi, počnemo pričati o bolestima koje je imao on i Mirsadova žena, i ja njemu odgovorim i ja imam rak, i želim isto ozdraviti. Dragi Bog je bio prisutan u taj čas kada je Mirsad počeo pričati s nama direktno, bez ikakvih laži ili glupih šala.

Zamislite koji ozbiljan posao on ima među puno bogatim Ljudima, a priča o Bogu/Isusu, proklamira Evanđelje i stihove iz Biblije. Znači cijelo vrijeme priča s puno ljubavi o Bogu. Uvijek uz veliki rizik, da može dobit otkaz, ali nema rizik jer živi za Isusa, Isus je njemu Big Boss.

A mi oba gladni Riječi Božje. Nakon sat smo se odlučili za liječenje/molitvu u Ime Isusa Krista.

Moj Bože kakav osjećaj, kada je stavio u Ime Isusa Krista ruke na glavi i bubrega. To je sve gorjelo, a osjećaj da je sve u meni izgorjelo, i da se sve ponovno u meni regenerira, bilo je stvarno.

Nakon što smo se vratili u CH, prvi nalazi krvi, potpuno bolje nego ikad prije. Doktor je 3 puta ponovio pregled krvi. Sada nakon 2 mjeseci i puno različitih pregleda u vezi raka, što su rekli da ću da umrem i da ostanem doma na miru da umrem, ja sam danas i Ime Isusa potpuno izliječena.

Hvala ti dragi Isuseeee!!!

Danas shvaćamo da nas je naš dragi Isus vodio direktno na stolu gdje Mirsad radi.

Moje srceeee je bilo puno tuge i patnje. Već kao da sam pomalo odustajala vjerovati u Boga.

Sam dragi Bog, je nas vodio iz Švicarske do Park Hotela Rovinj, direktno Mirsad na stolu i ja Bogu vjerujem. Toliko je dragi Bog veliki da je sve moguće!

Amen!!!!

Zahvaljujemo se dragom Isusu, da je Isus koristio njegova usta i dao nam Riječ, i njegove milove Božje Ruke da se moli i što je spasio mene od jako strašan rak.

Mirsad je govorio istinu od Boga, a ja sam vjerovala njegove riječi, jer su izašle od Isusa preko usta od Mirsada.  

Hvala ti dragi Isuse!

Hvala puno dragi brat Mirsad u Ime Isusa. Zahvaljujemo se Bogu što smo te upoznali.

Zauvijek ćemo ostati kao brat i sestra u Ime Isusa.

Hvala ti na svemu.

Amen!!!!

Veliki pozdrav

Dr. Sanny Rezo”

(Visited 30 times, 1 visits today)