Čudo izlaska iz kome

Dragi moj i ljubljeni Apostole,

Prije nekoliko tjedana bio sam u bolnici u posjeti jednoj duši neposredno prije njezina prelaska u onostrano. Riječ je o nekad u svijetu uglednom čovjeku, s kojim sam godinama bio u iznimno bliskom, baš prijateljskom odnosu. Iako je bio topla i meni jako draga duša, bio je krajnje neduhovan i svjetovan, izjeden taštinom, kuhan i pečen od svijeta. Posljednje dvije godine, po odlasku u penziju, njegov se društveni utjecaj smanjio, maltene nestao, a on je, budući ugrađen u sebe i apsolutno utvrđen u laži i obmane, ubrzano kopnio i nestajao pred očima obitelji i prijatelja. Posjetio sam ga u bolnici znajući da je u komi, i da su posljednji dani ili sati pred njim.

Odmah po dolasku u njegovu bolničku sobu u koju me uvela liječnica dogodilo se čudo. Prostoriju je obasjala nevjerojatna svjetlost, a on je, dotad u komi, prikovan za krevet i priključen na aparate, okrenuo je glavu u mome smjeru i digao ruku, kao na pozdrav. Liječnica je bila zaprepaštena i oduševljena. Zatim je izašla iz sobe, a ja sam počeo razgovarati s njim, potpuno preplavljen ljubavlju i nježnošću. I tada se dogodilo. Odjednom, usred rečenice, drugi glas je krenuo govoriti kroz moja usta. „Ja sam tvoj Otac oduvijek i beskrajno te volim. Čekam te, želim da se pomiriš sa mnom. Dođi mi, sine moj ljubljeni.“ On me gledao, njegova duša je čula, i tada se polako vratio u pozadinu, u duhovni prostor u kojem je bio prije moga dolaska.

Poljubio sam ga i pozdravio te otišao iz njegove sobe. Vani su me dočekale dirnuta liječnica i tri medicinske sestre te smo proveli nekoliko minuta u srdačnom i ljubavnom razgovoru.

Dva dana nakon toga, ta duša je prešla u onostrano. Ja sam ti zahvalan, Oče moj, što si preko mene dostavio moćnu poruku beskonačne Ljubavi Tvoje ovoj potrebitoj duši. Hvala Ti na tome, predivni naš Isuse.

Svjedočio sam o tome njegovoj obitelji neposredno prije pogreba, i mada je riječ o potpuno svjetovnim ljudima i ateistima, slušali su s pozornošću moje svjedočanstvo (a dobili su i potvrdu liječnice da je nakratko izašao iz kome). To ih je prodrmalo. Neka ih prodrma još i više.

Volim te Lorens, i puno te pozdravljam!

N.

(Visited 47 times, 1 visits today)