“Primila sam izlječenje praktički odmah, a patnje su trajale godinama!” (plodovi Seminara “Ektremni post”)

 25.01.2024.

Dragi Lori!

Poslušala sam sva tri tvoja predavanja “Ekstremni post”.

Odmah sam krenula s postom nakon prvog predavanja i postila sam od 18. – 20.01.2024.

Prvi dan posta sam ujutro popila čaj s medom i limunom a navečer cedevitu sve skupa oko 1/2 litre tekućine, jela nisam ništa. Drugi dan posta sam pila posoljenu vodu s limunovim sokom isto 1/2 litre i u tom danu sam osjetila da mi kroz prsa i srce prolazi neka struja a u glavi struja i k’o neki čudni trnci. Imala sam kroničnu upalu sinusa i alergije u nosnoj sluznici, tako da nisam mogla bez kapi za nos (Nazol ili Operil) uopće disati ni spavati. Još sam koristila povremeno sprej Dimista protiv alergije. Na kraju drugog dana posta, navečer, nos mi je bio prohodan i od tada ništa ne kapam i dišem i spavam odlično. Nakon trećeg dana posta su me prestali boljeti zglobovi u šakama koje sam svako jutro razgibavala jer su bili k’o od robota ukočeni i bolni i dalje me ne bole. Sve dane posta sam čitala Bibliju i slušala tvoja predavanja. Moji doma su me ismijavali, rugali mi se i uz to sam im svaki dan skuhala ručak, a da ga nisam probala. Hvala ti neizmjerno što si me svojim predavanjima potakao na post! Sva hvala i slava dragom Isusu na izlječenju u tako kratkom vremenu, primila sam izlječenje praktički odmah a patnje su trajale godinama!

Hvala ti još jednom na tvom vremenu, trudu i ustrajnom širenju Božje riječi! 

Volim te, zahvalna

Ksenija K.

 

14.02.2024.

Dragi Lori!

Ponovila sam ekstremni post od tri dana za iscjeljenje sina moje sestrične XX (stradao u teškom sudaru i svi su liječnici rekli da neće preživjeti – bio je dva mjeseca u komi, izletio je kroz bočni prozor auta slomljena 9 rebra tri na dva mjesta, vilica, pubična kost na tri djela, vađen zub iz grla, pomaknuto srce, nagnječena pluća, unutarnja krvarenja, odstranjen dio slezene i jetre…) koji je u međuvremenu imao operaciju na obje noge na Rebru tetive, koljeno i stopalo da bi mogao stati i hodati. 

Molila sam i za moju dementnu majku koja je u privatnom domu. 

Sva tri dana sam čitala Bibliju, slušala tvoja predavanja i molila Isusa za njih. 

 Nakon ovog drugog posta osim što dišem bez kapi za nos, meni su se povukli neurodermitisi s oka, lakta, gornje strane stopala i zadebljanja na stopalima obje noge slično kurjem oku između palca i prsta do pa dolje prema peti na stopalu dužine 4 cm i širine oko 0.5 cm, zadebljanja na peti i bočnom djelu oba palca na stopalima, a koža je nježna poput dječje. 

Nisam jela ništa ali sam pila čaj s medom i limunom ujutro i pila sam vodu ukupno oko 1/2 litre tekućine dnevno! Drugi dan me je tusto boljela glava (inače me nikad ne boli) i to se brzo povuklo nakon što sam pila. Mojima sam normalno kuhala i oni su jeli i zezali me ali nisam posustala u dijeti.

 XX je nakon operacije dobro, sve bolje priča i jede, a gips na obje noge treba nositi šest tjedana, prošlo je deset dana i leži u bolnici. 

 Planiram ponoviti ekstremni post uskoro i zovem muža da posti zajedno sa mnom! 

Hvala Isusu na svim iscjeljenjima i tebi na svemu – što si me svojim predavanjima pomaknuo i što te mogu slušati gdje god se nalazim. Sva su ti predavanja jaka i poticajna!

 Voli te i grli mama Ksenija

(Visited 1 times, 1 visits today)