Više od 15 godina bolovala od teške reume koja je nakon molitve isti dan nestala

Isus dragi Lorens….

Evo da i ja posvjedočim ..Koliko sam godina bila bolesna, leđa su me boljela, donji dio. Imala sam jaku reumu, tako da mi je lijeva noga znala cijela otrnuti. Na promjenu vremena bi jaukala. Pila bi lijekova, stavljala razne cerote… Kako sam radila fizičke poslove i vratna kralješnica se počela kriviti. Osjećala bi vrtoglavice, pad koncentracije. Tako bi prolazile godine i godine s raznim lijekovima i masažama, terapije, vježbe… ali nikad potpuno izlječenje.

Sad prije nekih mjesec dana, počelo me jako boljet, ali od kad sam ovdje u Čistoj Istini, ne želim više piti lijekove, jer Isus je moj ljekar. Rekla sam sebi:”Neću!”. Odmah si mi ti Lorens Apostole moj došao u srce i poslala sam ti poruku i rekla o čemu se radi i da želim da se pomoliš za mene. Ti si me pitao: “Hoćeš da ti snimim molitvu da ti pošaljem?”, ja sam rekla “Ne, željela bi da se čujemo”. Tako mi je bilo na srcu. Ti si me poslije zvao i pomolio se. Sve je otišlo taj dan! Sve što me je toliko godina mučilo, a nije to malo 15 i više godina.

Hvala ti moj dragi Apostole!

Hvala Ocu kroz Krista što me je doveo Tebi! 

Amin 

Grlim te Lorens pozdravi cure

Valentina

 

(Lorens: “Za Valentinu sam molio dan prije nego je trebala ići na razgovor za posao, i onda je bila opasnost da će radi opisanog problema biti spriječena raditi, tako da je to sigurno bilo PRAVOVREMENO, jer, kako sam razumio, ona je dobila taj posao i sada normalno radi!” 🙂 )

(Visited 38 times, 1 visits today)
Scroll to Top